Anasayfa /  Spor

Ve O Karar Bekleniyor

Türkiye Futbol Kafilesi'nin EURO 2024 adaylığı için UEFA'ya yaptığı sunum sona erdi. 

Abone ol
Abone ol 27 Eylül 2018 16:47

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler katılırken, Türkiye'nin adaylık elçisi Ampute Milli Takımı oyuncusu Barış Telli ile Beşiktaş Bayan Futbol Takımı oyuncusu Jessica O'Rourke Çarmıklı da kafilede yer aldı.

UEFA, bugün TSİ 15.45'te EURO 2024'e ev sahipliği yapacak olan ülkeyi açıklayacak. Dev organizasyonu almak için Türkiye ve Almanya yarışıyor.  

Fatih Terim'den Euro 2024'e paylaşımı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından Türkiye'nin Euro 2024 adaylığıyla ilgili bir paylaşım yaptı. 

Euro 2024'ün ev sahipliğini kimin yapacağı bugün Nyon'da yapılan toplantı sonunda kararlaştırılacak. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, heyecanlı bekleyişi devam ederken konuyla alakalı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Terim, "Futbol tarihine millet olarak adımızı bir defa daha yazdıracağımız bir ev sahipliği için hazırız. Sadece istediğimiz için değil; hak edip, ihtiyacımız olduğun için de bekliyoruz. Haydi Türkiye" notunu takipçileriyle paylaştı. 

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Manisa'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, adaletli bir değerlendirme olması durumunda UEFA EURO 2024'ün Türkiye'ye verilmesi gerektiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, memleketi Manisa'ya geldi. İlk ziyaretini Manisa Valiliği'ne yapılan Bakan Kasapoğlu'na AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve çok sayıda partili eşlik yaptı.

Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in makamına geçen Bakan Kasapoğlu, Manisa'nın hem kendisi için hem de ülkemiz için önemli bir şehir olduğunu belirterek, “Hükümetimizin 16 senedir Manisa'ya yapmış olduğu hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. 

Hem sporla ilgili hem gençlikle ilgili hem de diğer alanlarla ilgili. İnşallah hem kendi alanımla ilgili hem de diğer kabine üyelerinin alanlarıyla ilgili Manisa'ya daha çok güzel planlarımız var, hayallerimiz var. Bunları da gerçekleştirmek için elbirliğiyle daha güzel bir Manisa için, gençliğimizin geleceği için, ülkemizin yarınları için çalışacağız.

Bakan Kasapoğlu valilik ziyaretinden sonra Şehitler Ortaokulunu ziyaret yaparak beden eğitimi dersindeki öğrencilerle bir süre sohbet ederek top ve kitap dağıttı. 

Kitapların içerikleri çocuklara uygun olmadığını fark eden Bakan Kasapoğlu, daha sonra kitapları toplatarak Ankara'dan yeni kitaplar gönderme sözü verdi.

EURO 2024 yorumu 

Bakan Kasapoğlu, okul ziyaretinden sonra çarşı esnafını ziyaret yaptı. Esnafa hayırlı işler dileyen Bakan Kasapoğlu kendisine ikram edilen Manisa kebabının da tadına baktı. 

Bir esnafın, EURO 2024'ü alıp alamayacağımızı sorması üzerine Bakan Kasapoğlu, "Almamız lazım, vermeleri lazım, anlatabiliyor muyum? Çünkü bizim hakkımız. Adaletli davranırlarsa alırız inşallah.

Bakan Kasapoğlu Şehzadeler Belediyesi ve AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı'na da kısa bir ziyaret yaptı.


Yorumlar