Anasayfa /  Spor

Ümraniyespor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Peki Ümraniyespor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Ümraniyespor Trabzonspor maçı ile ilgili bilgiler.

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 19:16

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Peki Ümraniyespor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Ümraniyespor Trabzonspor maçı ile ilgili bilgiler.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak. İki takım arasında oynanan çeyrek final ilk maçı 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Müsabakada galip gelen taraf, adını yarı finale yazdıracak. Gollü beraberliklerde ise turu geçen ekip, Trabzonspor olacak. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda bu akşam saat 20:00'de başlayacak karşılaşma Aspor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Ümraniyespor, TFF 3. Lig takımları Erzin Belediyespor'u 3. turda, Anagold 24 Erzincanspor'u 4. turda, 1461 Trabzon'u ise 5. turda eledi. Ümraniyespor, son 16 turunda ise Fenerbahçe'yi 1-0 kazandığı iki maçın sonunda kupa dışına itti.

Trabzonspor ise 4. turda TFF 2. Lig takımı BAK Spor'u, 5. turda aynı ligden Sivas Belediyespor'u geçti. Bordo-mavili ekip, son 16 turunda ise Spor Toto 1. Lig temsilcisi Balıkesirspor Baltok'u eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yendikten sonra kente dönmeyerek İzmir'den İstanbul'a geçen Karadeniz ekibinde Ogenyi Onazi, Joao Pereira, Abdülkadir Ömür ile Luis Ibanez, kadroda yer almıyor.

ÜMRANİYESPOR - TRABZONSPOR

STAT: Başakşehir Fatih Terim

HAKEM: Alper Ulusoy

SAAT: 20.00

YAYIN: Aspor

ÜMRANİYESPOR: Burak, Appindangoye, Alaaddin, Yasir, Andreas, Merthan, Serkan, Muhammed, Recep, Emircan, Leandrinho

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Yusuf Yazıcı, Ekuban, Rodallega


Yorumlar