Anasayfa /  Spor

Türkiye Ukrayna maçı ne zaman saat kaçta? (Türkiye Ukrayna canlı izle)

Futbolseverler ekran başına. Milli takımımız hazırlık maçında Ukrayna milli takımı ile karşılaşıyor. Peki Türkiye Ukrayna maçı ne zaman ve saat kaçta hangi kanalda? İşte Türkiye Ukrayna maçının yayın bilgileri ve hangi kanalda olacağı ile ilgili detaylı bilgiler.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2018 17:15

Türkiye Ukrayna ile hazırlık maçına çıkıyor. Peki Türkiye Ukrayna maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? A Milli Futbol Takımımız, özel maçta bu akşam Antalya’da Ukrayna’yı konuk edecek.




Ay yıldızlı ekip, 17 Kasım’da UEFA Uluslar Ligi'nde Konya’da İsveç ile oynadığı karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak, B Ligi'nden C Ligi'ne düşmüştü.





Türkiye-İsveç Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşma 20.30'da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı Kosovalı hakem Genc Nuza yönetecek. Nuza'nın yardımcıları Fatlum Berisha ve Bujar Selimaj olarak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Besfort Kasumi üstlenecek.

Öte yandan, Ukrayna karşılaşması öncesinde millilerde Serdar Aziz, Hakan Çalhanoğlu ve Hasan Ali Kaldırım sakatlıkları sebebiyle aday kadrodan çıkarılmıştı.

Muhtemel 11'ler

Türkiye: Serkan, Zeki, Çağlar, Ertuğrul, Ömer, Okay, Mehmet Topal, Oğuzhan, Serdar, Cengiz, Cenk.

Ukrayna: Boyko, Kryvstov, Burda, Matviyenko, Stepanenko, Karavayev, Malinovsky, Zinchenko, Konoplyanka, Tsygankov, Boryachuk.


Yorumlar