Anasayfa /  Spor

Türk boksör Avni Yıldırım'dan tarihi başarı!

Türk boksör Avni Yıldırım, WBC Süper Orta Sıklet Uluslararası Gümüş Kemer maçında Belaruslu Aliaksandr Sushchyts'i nakavt etti.

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2017 10:20

Türk boksör Avni Yıldırım, Belaruslu Aliaksandr Sushchyts ile karşılaştı. Avni Yıldırım, Sushchyts'yi ilk raundda yere sererek müsabakayı nakavt ile kazandı.

Maçtaki performansıyla alkış toplayan Avni Yıldırım, bugüne kadar hiçbir maçında nakavt olmayan Belaruslu boksör Sushchyts'ye de ilk yenilgisini tattırdı.

Robot lakaplı Türk boksör Avni Yıldırım, nakavt ile kazandığı müsabaka sonrası hem gümüş kemerin sahibi oldu, hemde ülkemize büyük gurur yaşattı.

Ünlü isimlerden Avni Yıldırım'a destek gelmişti!

WBC Süper Orta Sıklet Uluslararası Gümüş Kemer maçına çıkan Avni Yıldırım'a karşılaşma öncesi destek yağmıştı. Arda Turan, Mesut Özil, Şahan Gökbakar, Gürkan Uygun, Kerem Bursin, Athena (Gökhan- Hakan Özoğuz) ve Birkan Sokullu, Avni Yıldırım'a şu mesajları yollamışlardı:

Arda Turan: “Avni Yıldırım, merhabalar çok selamlar Barcelona'dan. Sana güveniyoruz. Duacınınız. Başarılar. Allah yardımcın olsun. Kazanacaksın Avni...”

Mesut Özil: “ Selam Avni Yıldırım kardeşim. İnşallah kazanırsın. Destekliyoruz. Bütün Türkiye destekliyor seni, Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın. Dualarım seninle.”

Şahan Gökbakar:” Evet Avni’cim sana sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Abi neredesin diyeceksin mantıcıdayım. Boksu bıraktıktan sonra kendimi mantıya hamur işine verdim abi. Seni tek tabanca olduğun ilk dönemlerden beri tanıyorum. Şu anda etrafın baya kalabalık ama hala aynı Avni’sin. Aynı yürekli mert delikanlısın. Kendini hiç bozmadın hiç de bozacağını düşünmüyorum. Seninle bolca spanning yapmışlığımız var biliyorsun. “

Birkan Sokullu: Avni Yıldırım başarılar dilerim.

Athena (Gökhan- Hakan Özoğuz): “Avni Yıldırım kardeşim Dünya Şampiyonluğu yolunda yumruğunda Türkiye’yi taşıyorsun. Milano’da sana başarılar seni çok seviyoruz. Tek yürek olarak beraberiz. Bütün Türkiye seninle.”

Gürkan Uygun Kerem Bursin: “Avni kardeşim yanında değiliz ama seninleyiz.”

Kaynak: acunn.com


Yorumlar