Anasayfa /  Spor

Trabzonspor - Akhisarspor maç sonucu: 2-1 özet ve golleri izle

Trabzonspor, sahasında Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti.İşte bu müthiş maçın önemli anları ve Trabzonspor - Akhisarspor maç sonucu: 2-1 özet ve golleri izle

Abone ol
Abone ol 09 Mart 2019 18:12

Trabzonspor, sahasında Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti.İşte bu müthiş maçın önemli anları ve Trabzonspor - Akhisarspor maç sonucu: 2-1 özet

Ligde geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalarak 1 puana razı olan Trabzonspor, sahasında Akhisarspor’u ağırladı.

Trabzonspor - Akhisarspor maç sonucu: 2-1 özet ve golleri izle - TIKLA

Bordo mavililer düşme potasında yer alan rakibi karşısında mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maçta istediğini aldı. 0-0 biten ilk yarının 33.dakikasında Ekuban’ın direkten dönen şutu ile şanssızlığını kıramayan Trabzon, 65’da Bokila’nın golüyle geriye düştü.

5 dakika sonra kullanılan köşe vuruşunda topu ceza sahası içinde önünde bulan Nwakaeme ile beraberliği yakaladı. Galibiyet golü için yüklenen Trabzonspor 73. dakikada, Abdülkadir Parmak’ın yerde kaldığı pozisyonda penaltı kazandı. VAR kontrolünün ardından karar değişmedi ve Sosa penaltıyı gole çevirerek Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi.

1 hafta aranın ardından kazanan Karadeniz ekibi ligin dibine demir atan Akhisar’a şans vermedi ve puanını 40’a çıkararak Avrupa yolunda büyük bir adım attı.


Yorumlar