Anasayfa /  Spor

Tolga Zengin: Muslera bile gol atmaya geldi!

Tolga Zengin: Muslera bile gol atmaya geldi!

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2016 19:28

Tolga Zengin: Muslera bile gol atmaya geldi!

Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, derbi maç öncesi çıkarılan, "Galatasaray, Fenerbahçe şampiyon olmasında diye Beşiktaş'a maçı verecek" söylentilerine zehir zemberek bir yanıt verdi. "Galatasaray'ın Fener'e nasıl, bize nasıl oynadıklarını herkes gördü. Muslera bile 90. dakikada kornere çıkmıştı. Ben daha önce hiç görmedim" diyen tecrübeli kaleci, maçta annesine edilen küfürlere de isyan etti.   Galatasaray-Beşiktaş maçı sonrası BJK TV'ye telefonla bağlanan Tolga Zengin'in açıklamaları şöyle:

"TABİİ Kİ İYİ OYNAMAK HAKLARIDIR"

"Maçtan önce saha dışında çok şey konuşuluyordu. G.Saray Fener’in şampiyon olmasını istemiyor, maçı bırakacaklar falan deniliyordu. F.Bahçe maçında nasıl oynadıklarını, bizim maçta nasıl oynadıklarını herkes gördü. Muslera 90’da kornere çıkmıştı. Bilmiyorum daha önce böyle bir şey gören oldu mu? Ben daha önce görmedim. Tabii ki onların hakkıdır. Maçı biz daha önce koparabilirdik maçı. Biraz tutuktuk ilk yarı ama ikinci yarıda galibiyeti hak ettik. İkinci yarıda yaptığım kurtarış zaten benim yapmam gereken iş. Çok şükür verdiğimiz pozisyonları da güzel önledik."

"ANNEME KÜFREDEN İNSAN DEĞİL"

Tolga Zengin, annesine edilen küfürlere de sert tepki gösterdi: "Tabii ki yaptığımız işten dolayı eleştiriye açığız. İyi oynadığımız zaman övüyorlarsa kötü oynayınca eleştirecekler. Beşiktaş’ta oynuyorsan, kaptansan, her şeyin eleştirilecek bu doğru. Ama eleştiride özellikle bir şey söylemek istiyorum. Hepimizin annesi var. Annesini bir daha göremeyecek olanlar var. Anne çok kutsal. Bana taraftar istediği her şeyi söyleyebilir. Başımın üstünde yeri var. Ama benim anacağımı karıştırmasınlar. Bunların Beşiktaş taraftarı olduğuna inanmıyorum. Bir insanın annesine küfür eden bir defa insan değil. Ben bu insanları Beşiktaş taraftarı olarak görmüyorum. Görsem burada durmam zaten. Anneler gününü kutluyorum. Başta şehit anaları olmak üzere. Ben işime konsantre olmuş durumdayım.

"BEŞİKTAŞ BASININDA ÇOK ART NİYETLİ İNSANLAR VAR"

Ben çıkıyorum işimi yapıyorum. Sezon biter o kupayı kaldırdığım zaman herkese gereken cevabı veririm. Maalesef Beşiktaş basınında çok art niyetli insanlar var. Oyuna gelmesinler, biraz sağ duyulu olsunlar. Ben kendimi yakışmayan şeyleri yapmak istemiyorum. Yoksa hiç biri bir şey yazamaz benim hakkımda. Ama ben kendimi geçtim. Kendimi düşünsem çok önce bırakırdım. Hep takımımı düşündüm. Kendimden önce düşünmem gereken insanlar var. Herkes her şeyi söyleyebilir. Hiç önemli değil. Canları sağ olsun. Haklarıdır da. En doğal haklarıdır. Ama kimse kimsenin anasını karıştırmasın, kutsaldır.

"ANNEMİN RESMİNE BAKIP AĞLADIM"

İnsanlar bunu anlayamazlar. Ben onun resmine bakıp ağladım. Keşke o yanımda olsaydı hiçbir şeyim olmasaydı. Normal bir insan olsaydım. Hiç kimse olmasaydı. Bana istediğiniz kadar küfür edebilirsiniz helali hoş olsun. Gerçek Beşiktaşlılar’ın yanımda oluduğunu bildiğim için bu kulübü seviyorum. Bizim burada 2 maçımız kaldı .Bitirir şapkamızı önümüze koyup, sonra konuşuruz. Onu oynayalım, hedefe ulaşalım Allahın izniyle ondan sonra çok vaktimiz olacak.” (Akşam)

Yorumlar