Anasayfa /  Spor

Talisca yönetime son sözünü söyledi

Beşiktaş'ın kiralık gözde oyuncusu Talisca, siyah beyazlı yönetimle masaya oturdu ve gelecek sezon için değerlendirme yaptı.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2017 10:31

Benfica'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelerek göstediği performans sonrası herkesi kendine hayran bırakan Talisca sezon sonunda Beşiktaş'ta kalacak mı merak konusu olmaya devam ediyor.



TALİSCA SON SÖZÜ SÖYLEDİ



Benfica ile yıldızı barışmayan ve Beşiktaş'a kiralanan Brezilyalı orta saha oyuncusu Talisca transferi hakkında son sözü yönetime söylediği iddia edildi. Talisca gelecek sezon için yönetime kiralık oynayabileceğini ya da satın alma opsiyonunu ödeyin dediği ve Beşiktaş'ta kalarak başarılara imza atmak istediği yönde söylentiler yönetim arasında dolaşıyor. Anderson Talisca Portekiz'e dönmek istemediğini ve bu sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istediği iddialar arasında.



BENFİCA 25 MİLYON EURO İSTİYOR



Benfica ile sözleşmesinde 25 Milyon Euro serbest kalma maddesinde yazan tutarın Beşiktaş'a ödetmek istemesi üzerinde gelecek sezon Beşiktaş'a baskı yaparak kiralık vermeyeceği almak isterseniz bedeli ödeyin dediği belirtiliyor.


Yorumlar