Anasayfa /  Spor

Schalke Galatasaray maçı canlı izle Justin TV (MAÇ İZLE) şifresiz

Schalke Galatasaray maçı canlı izle Justin TV. Binlerce kişi Schalke Galatasaray maçını internetten izlemek için araştırıyor. İşte Schalke Galatasaray maçını canlı izle haberi. Schalke Galatasaray maçını justin tv'den izlemek için haberimizi okuyabilirsiniz. Bein Sports yayını ve justin tv yayınlarını izle canlı ve şifresiz.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2018 11:35

 Schalke Galatasaray maçı canlı izle Justin TV (ŞİFRESİZ) BeIN Sports izle ile ilgili haberleri ve canlı yayını bu haberde. İşte Schalke Galatasaray maçı yayını. (Justin TV)

Galatasaray Schalke maçı canlı izle, Galatasaray Schalke maçı şifresiz canlı izleme linki. Sarı-kırmızılılar Alman ekibini yenerse gruptan çıkma adına önemli bir adım atacak, maç 23.00’te başlayacak. Peki Galatasaray Schalke maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak. Galatasaray Schalke maçını nasıl izlerim uydudan yayın varmı, şifresiz veren kanallar varmı?GS SCHALKE maçı canlı skor kaç kaç, gibi soruların hepsi haberimizde... Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında bu gece Almanya’nın Schalke 04 takımına konuk olacak. Gelsenkirchen şehrindeki AufSchalke Arena’da oynanacak maç, Türkiye’nin yaz saati uygulamasına devam etmesi sebebiyle 23.00’te başlayacak. Schalke’nin yanı sıra Lokomotiv Moskova ve Porto’nun da yer aldığı D Grubu’nda birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 4 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, üçüncü sırada bulunuyor. Bir galibiyet, iki beraberliği bulunan Alman ekibi ise 5 puanla ikinci sırada. 

GALİBİYET LAZIM

İki takım arasında İstanbul’da oynanan maç, 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Galatasaray, rövanştan galip ayrılırsa, bir üst tura çıkma konusunda önemli bir adım atmış olacak, yenilirse de ince hesaplar yapacak. Grubun diğer maçında ise aynı saatte lider Porto ile puanı bulunmayan Lokomotiv Moskova, Portekiz’deki Dragao Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Schalke ile Galatasaray arasındaki müsabakayı, İskoçya hakem William Collum yönetecek. Collum’un yardımcılıklarını David McGeachie ile Graeme Stewart üstlenecek.



SCHALKE GALATASARAY HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ Mİ?

Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray deplasmanda Schalke ile karşılaşıyor. Maçın beIN Sports 1 ekranlarından şifreli olarak yayınlanması bekleniyor. Schalke - Galatasaray maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport yayınlayacak. CBC Sport'un Facebook hesabından yapılan açıklamada mücadelenin canlı olarak yayınlanacağı belirtildi.

Porto 3 2 1 0 5 2 7

Schalke 3 1 2 0 2 1 5

Galatasaray 3 1 1 1 3 1 4

L. Moskova 3 0 0 3 1 7 0

Galatasaray'ın Schalke ile deplasmanda oynayacağı maçı yayınlayacak kanal Bein Sports oldu. Schalke Galatasaray canlı izlemek için haberimizi okuyabilirsiniz. İşte Schalke Galatasaray canlı izle (ŞİFRESİZ) BeIN Sports izle haberi.

Duraklama dönemi

Galatasaray, çıktığı son dört resmî maçında galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılı takım, bu süreçte Süper Lig’de Bursaspor ve Fenerbahçe ile berabere kalırken, Yeni Malatyaspor’a mağlup oldu. Fatih Terim’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde ise Schalke ile İstanbul’da berabere kaldı. 

Avrupa’da 275. maç

Galatasaray, Schalke maçıyla Avrupa kupalarında 275. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 274 maçta 99 galibiyet, 103 mağlubiyet, 72 beraberlik aldı. Avrupa’daki en tecrübeli Türk takımı olan sarı-kırmızılılar 373 gol atıp 405 gol yedi. 

Eren krizi

Galatasaray’da Eren Derdiyok krizi çıktı. Malatyaspor maçından sonra bazı oyuncularının sürekli sakatlık ve yorgunluk bahanesine sığındığını söyleyen Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde de ağrılarını bahane edip oyuna girmek istemeyen Eren Derdiyok’un üzerini çizdi. Tecrübeli hoca, önemli bir sakatlığı olmamasına ve forvette kriz yaşanmasına rağmen Eren’i “Sen yoksun” diyerek Almanya’ya götürmedi. 

Schalke maçına yönelik konuşan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Kaybedersek ikincilik iddiamız çok zayıflar. Berabere kalırsak sonuna kadar devam eder. Onun için çok kritik bir maça çıkacağız” sözlerini kullandı. “Takımın neredeyse yarısı sakat” diyen Terim, “Schalke dinamik bir ekip. Baktığımız zaman kendi yerimizi beğenmiyoruz ama oynadığımız 3 maçta 1 gol yemişiz” hatırlatması yaptı. Deplasman fobileri olmadığına vurgu yapan Fatih Hoca, “Gerek Avrupa’da gerekse ligde olmadığını düşünüyorum. Anadolu takımları her maçı kazanmak için oynuyor. Bu Anadolu takımlarının baş kaldırışıdır. Artık herkes için tehlikeli oralar” derken kadroya almadığı Eren için de bugün bir açıklama yapacağını duyurdu. 

> Serdar: Önde oynuyoruz

G.Saray’ın stoperi Serdar Aziz, “Schalke önemli bir takım, önemli oyunculara sahip. Ön tarafta baskı kurduğumuz için rakibin hücum oyuncuları bu fırsatları bulabiliyor. İlk maçta ben yoktum. İnşallah fazla pozisyon vermeden maçı tamamlarız” açıklaması yaptı.



G.SARAY BAŞKANI CENGİZ, DERBİYLE İLGİLİ ÇARPICI KONUŞTU



Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Almanya seferi öncesinde derbide çıkan olaylarla ilgili konuştu. “Totale ve genel yoruma açık pozisyonlara baktığımızda biz haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz. Aynı hakem 1 dakika süren itişmeyi görmedi. Görüp müdahale etseydi maç sonu olan durumlar olmazdı” diyen Cengiz, “Koray Şener’e Allah’tan rahmet diliyoruz. O haberi aldıktan sonra derbinin tadı zaten kaçtı. Özellikle belirtmek istiyorum, yangını çıkaranla, yangına dinamit atan ve bu yangına tepki gösteren, önlemeye çalışanları disiplin kurullarının bir tutmamasını diliyorum. 25’e yakın kişiden oluşan kurulda sanırım 1 tane taraftarımız var. Diğerleri rakip takımlardan oluşuyor ama adil karar vereceklerine inanıyorum” dedi. 

> Tehdit etmiyorum ama... 

“Bunu bir tehdit olarak almayın, testiyi kıranla toplayanı bir tutmayın, tutamazsınız” ifadelerini kullanan Galatasaray Başkanı, “Bu konuda TFF’nin objektif olarak davranacağına inanıyorum. Aynı hakem, aynı hataları üst üste yapmakta olunca hem bizim taraftarda hem de hakemde bir bakış açısı oluştu. Muslera’nın hareketlerine penaltı diyorlar, saygı duyuyorum. Kural değişmiş. Ama VAR’a bile gidilmedi. VAR değişti mi, anlamıyoruz. Konuşmalar yansıtılmıyor bize. Bana kalırsa bizim oyuncumuza yapılan hareket de net penaltı. Tehdit gibi söylemiyorum ama rakip sahalarda da aynı durum olur. Yabancı pasaportlu iki kişi durumu ateşledi” diye konuştu. 

> Sen gerilla değilsin! 

Maçın ardından Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak ile yaşananları değerlendirdiklerini söyleyen Mustafa Cengiz, “Seni sevmeyen ölsün tezahüratını kasıtlı hâle getirdiler. Lütfen bunu yapmayın” diyerek kendi taraftarına mesaj verdi. Maçlarda hakemlerin öne çıkmasını istemediklerini söyleyen Cengiz, “Hasan Şaş güzel bir açıklama yaparak, hatalı olduğunu kabul etti. Vur-kaçla olmaz, sen gerilla değilsin! Sakın onun üzerine atıyorum demesinler, ilk başta hakem itişme sırasında kart gösterse bu olaylar olmazdı. Ciddi bir algı yönetimi yapılmaya çalışılıyor. Tahrik unsuru çok önemli. Biz buna bakarız. VAR hataları oldu, olacaktır. Ancak ilginçtir VAR kurulduğundan beri lehimize hiç hata yapılmadı” ifadelerini kullandı.


Yorumlar