Anasayfa /  Spor

Sadık Çiftpınar resmen Fenerbahçe'de ! Sadık Çiftpınar tranferi

Fenerbahçe'de ilk transfer gerçekleşti. Sarı lacivertliler, 1 milyon 500 bin Euro ve genç futbolcular Barış Alıcı ile Yiğithan Güveli karşılığında, Evkur Yeni Malatyaspor’un savunması Sadık Çiftpınar ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Abone ol
Abone ol 05 Ocak 2019 14:21

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor’un savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Kulübü'nün 1 milyon 500 bin Euro ve Barış Alıcı ile Yiğithan Güveliyi de Yeni Malatyaspor’a verdiği bildirildi.







Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek anlaşmayı doğrularken, Sadık Çiftpınar ile yapılan görüşme sonunda da oyuncuyla 2,5 yıllık sözleşme imzalanacağı kaydedildi.Sadık Çiftpınar, takımın devre arası kampından da ayrıldı.

Çiftpınar, yaptığı açıklamada ise mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti.  Resmi sözleşmenin ardından gerekli açıklamayı yapacağını söyleyen Sadık, “Ben Malatya’nın evladı gibi hissediyorum kendimi. Buraya emek verdim, burası da bana çok şey kazandırdı. Umarın transferim hayırlı olur” diye konuştu.

Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe'nin Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda anlaşmaya varmasının ardından Sadık'ın eşi Betül Çiftpınar, sosyal medya hesabından, "Allah'ım şükürler olsun" ifadesinin yazılı olduğu bir paylaşımda bulundu.


Yorumlar