Anasayfa /  Spor

Rıdvan Dilmen'den flaş Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı yorumu!

Rıdvan Dilmen, Fenebahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı maçı yorumladı. Dilmen, sarı lacivertlilerin Mauricio Isla ile 40. dakikada bulduğu golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi yönündeki kararla ilgili olarak da çarpıcı yorumlar yaptı.

Abone ol
Abone ol 04 Mayıs 2019 21:56

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-1 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. 40. dakikada Fenerbahçe'nin Mauricio Isla ile bulduğu gol VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken karşılaşmyı NTV'de yorumlayan Rıdvan Dilmen ofsayt kararı ve Fenerbahçe'nin ligde kalma yarışıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı için Rıdvan Dilmen'den flaş yorumlar

"Teknik adam adına da zor"

"Kasımpaşa ligin en çok gol yiyen takımı. Harun, Soldado'ya topu atıyor ama santra olsun diye atıyor. Fenerbahçeliler adına zor bir sezon. Gol atıyorsun bakıyorlar. Gol atıyorsun, bakıyorlar, vermiyorlar. Teknik adam adına da zor."

"VAR hakemi nasıl gördü?"

"Isla ile Dirar sağda maden buldu, Kasımpaşa önlem alamadı. 40 yılın başında sol bek ortaladı, sağ bek attı ama iptal oldu. Hasan Ali'nin topu ayağından çıkardığı anı VAR hakemi nasıl gördü? Başka bir açı mı var acaba onlarda?"

"Dünyanın her yerinde tek çizgi"

"Dünyada kırmızı-mavi çizgi kullanana tek ülkeyiz. Dünyanın her yerinde tek çizgi. Soldado topa vuramadı ama kaleciyi bozuyor. Bununla ilgili bir şey diyemem, kural buysa tamam. Ancak Hasan Ali'nin topu ayağından çıkardığı anı nasıl gördü? Topun ayaktan çıkma anı insan bir milimetrelik hata yapabilir."

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı için Rıdvan Dilmen'den flaş yorumlar

"Fenerbahçe artık düşme potasından çıktı"

"Ersun Yanal, 2. yarı lider oluruz diye düşünüyordu ama ben Fenerbahçe'nin 2. yarıda 29-32 bandında alabilir diyordum. Bundan sonra kazanırsa 30'u tutturmuş olacak. 44-46 ile sezonu bitireceğini tahmin ediyorum. Bu da 5., 6. sıraya yeter mi bilmiyorum. Fenerbahçe artık düşme potasından çıktı, gelecek sezonun planlarını yapma şansı elde etti."




Yorumlar