Anasayfa /  Spor

Rıdvan Dilmen'den derbi sonrası çarpıcı sözler

Süper Lig'in 26. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe ile Galatasaray golsüz berabere kaldı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı: "Gerçekten bir kör dövüşü izledik. Hakemler, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de rahat tokatlayabiliyor."

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2018 23:28

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, golsüz sona eren Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı. Dilmen sert ifadeler kullandı: Gerçekten bir kör dövüşü izledik. Galatasaray, hasreti bitirebilirdi ama olmadı. Kaleciler Volkan ve Muslera'yı tebrik etmek lazım.

Fernando'ya direkt kırmızı kart gösterilmesi lazım. Mehmet Ekici sarı kart bile görmeden çıktı maçtan. Verilmeyen iki penaltı da var.

Fatih Terim hem zamana hem de kazanmaya oynadı. Önce 0-0'ı cepte tutmaya çalıştı, sonra da galibiyeti kovaladı. Oysa Fenerbahçe hep panik hâlindeydi. Fernandao ve Valbuena'nın oyuna girmesiyle şuursuz bir oyun ortaya çıktı . Bu maç, gördüğüm en berbat derbilerden birisiydi. Ortada bir taktik savaşı da yoktu. Fenerbahçe, pozisyonlara Galatasaray'ın hataları nedeniyle girebildi. 

Gerçekten çok üzücü bir oyun. Fatih Terim'i en azından kaybetmediği için tebrik etmek lazım.

Hakem Bülent Yıldırım ise berbat bir maç yönetti. Sen ben de bu maçı bu kadar yönetirdik zaten. Hoca hakikatten artık emekliye ayrılsın. Oyun zaten berbattı, hakem de işin tuzu biberi oldu.








Yorumlar