Anasayfa /  Spor

Pique ve Guardiola'ya Katalonya'dan ödül

Pique ve Guardiola'ya Katalonya'dan ödül

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2016 12:26

Katalan Futbol Federasyonu (FCF), "en iyi Katalan futbolcu" olarak Barcelona'dan Gerard Pique'yi, "en iyi Katalan teknik direktör" olarak da Manchester City'den Josep Guardiola'yı ödüllendirdi.

pike

Barcelona'da düzenlenen ve Katalan futbolunda 2016 yılının en iyilerine ödüllerin verildiği törene futbolcu Pique, eşi Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile birlikte geldi. Art arda ikinci kez FCF tarafından "en iyi Katalan futbolcu" ödülünü alan Pique, yaptığı kısa konuşmada, ödülü almaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. Pique, 3 Aralık Cumartesi Real Madrid'e karşı oynayacakları El Clasico'ya en iyi şekilde hazır olacaklarını ifade etti.

Öte yandan FCF, "en iyi Katalan teknik direktör" olarak ise Manchester City takımını çalıştıran Josep Guardiola'yı ödüllendirdi. Törene gelmeyen Guardiola, gönderdiği video mesajında Katalan Futbol Federasyonuna teşekkür etti.

Ayrıca Lazio'da forma giyen Keita Balde'ye "Uluslararası alanda en iyi imaj veren Katalan futbolcu", Barcelona Kadın Futbol Takımı'nda takımında oynayan Vicky Losada'ya da "en iyi kadın Katalan oyuncu" ödülü verildi.

Yorumlar