Anasayfa /  Spor

Onyekuru Gidiyor Mu? İşte Son Bilgiler...

Şu sıralar Onyekuru'nun Galatasaray'dan gideceğine dair bazı iddialar ortaya çıktı ancak oyuncu sezon sonuna kadar Galatasaray'da olacak. Ardından büyük ihtimalle kiralandığı kulüp olan Everton'a geri dönecek.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 14:33

Galatasaray'a geldiğinden beri sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Henry Onyekuru, son olarak Ankaragücü maçında harika bir performans ortaya koydu ve çok sayıda gol buldu. Onyekuru ile ilgili ilginç bir istatistik de ortaya çıktı. Onyekuru, forvet sıkıntısı çeken Galatasaray'ın bu sezon ligde attığı gollerin dörtte bir kadarını kendisi attı. Ankaragücü maçında üç gol atan oyuncu, şu ana kadar ligde toplam 9 gol kaydetti. 

Premier Lig ekiplerinden Everton'dan kiralanan Henry Onyekuru, sezon sonunda Everton'a dönecek gibi gözüküyor. Hatırlarsanız Garry Rodrigues sol kanatta en fazla forma giyen isimdi ancak onun ayrılmasından sonra artık Onyekuru, sezonun geri kalan bölümünde çok daha fazla forma şansı bulacak.

Onyekuru, Galatasaray ile birlikte bu sezon ilk kez Şampiyonlar Ligi tecrübesi tatma fırsatını yakaladı. Galatasaray'da olmaktan dolayı son derece mutlu olan Onyekuru, sezon sonuna  kadar daha da iyi bir oyun ortaya koyarak kulüp tarihine geçmek istiyor. 

Henüz 21 yaşında olan Henry Onyekuru, daha önce kiralık olarak forma giydiği diğer takımlarda da gole epey katkı yapan bir oyuncu olmuştu. Bu bağlamda Galatasaray'ın sezon başlangıcında yaptığı en iyi hamlelerden birinin Onyekuru'yu kiralamak olduğunu söyleyebiliriz.


Yorumlar