Anasayfa /  Spor

Juventus Inter maçı canlı izle (Şifresiz basketbol maçı izle)

Juventus Inter maçı canlı izle İtalya Serie A Ligi dev bir maça sahne olacak. Lider Juventus, 3. sırada bulunan Inter'i konuk edecek. Peki bu dev karşılaşma olan Juventus Inter maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Serie A maç yayınları hangi kanalda gibi sorular maç öncesi sıklıkla soruluyor. İşte Juventus Inter maçı yayın bilgileri.

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 19:31

Juventus Inter maçı ne zaman hangi kanalda? sorusu birçok kişi tarafıdan sorgulatılıyor.İşte Juventus Inter maçı yayın bilgileri.

Bir tarafta Massimiliano Allegri'nin çalıştırdığı 14 maçta 13 galibiyet ve 1 beraberlik alan Juventus... Diğer tarafta 29 puanlı Inter... İki dev İtalya Serie A'nın 15. hafta maçında Allianz Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Ronaldo ve arkadaşlarıInter'i yenerek şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyor. Icardi'li Inter ise Juve deplasmanında bu sezon bir ilki başararak rakibini devirmek istiyor.

Juventus - Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Allianz Stadı'nda bu akşam saat 22:30'da başlayacak mücadeley Massimiliano Irrati yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD 2'den canlı yayınlanacak.

Juventus - Inter muhtemel 11'ler...

Juventus: Szczesny, De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Cancelo, Pjanic, Bentancur, Matuidi, Dybala, Mandzukic, Ronaldo

Inter: Handanovic, Danilo, De Vrij, Skriniar, Asamoah, Vecino, Brozovic, Politano, Joao, Perisic, Icardi

Ev sahibi takımda Sami Khedira ve Andrea Barzagli sakatlığı nedeniyle oynamayacak. Emre Can ve Alex Sandro'nun durumu ise belirsiz.

Konuk ekip Inter de ise Dalbert ve Nainggolan'ın maçta oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.


Yorumlar