Anasayfa /  Spor

Josef de Souza Beşiktaş transferi son dakika - Beşiktaş transfer haberleri *

Josef de Souza Beşiktaş transferi son dakika - Beşiktaş transfer haberleri *

Abone ol
Abone ol 09 Temmuz 2019 17:50

Al-Ahli’den ayrılmaya kafasını koyan Josef de Souza, eski kulübü Fenerbahçe’den olumsuz yanıt alınca Beşiktaş'a önerildi. Tecrübeli orta saha için son kararı Abdullah Avcı verecek.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, kulüplere yabancı futbolcu sınırlaması getirdi. Bunun üzerine Al-Ahli, Fenerbahçe'den transfer ettiği Josef de Souza'dan kendisine kulüp bulmasını istedi. Önce Fenerbahçe'nin kapısını çalan Brezilyalı yıldızın temsilcileri sarı-lacivertlilerden "Orta saha için düşündüğümüz farklı isimler var" yanıtını alınca rotayı Beşiktaş'a çevirdi.

Son karar Avcı'nın

Sabah'ın haberine göre; Yapılan görüşmede, 30 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı takıma gelebileceği belirtildi. Beşiktaş cephesi ise olumlu ya da olumsuz yanıt vermedi. Başkan Fikret Orman ve ekibi, bu konudaki kararı teknik direktör Abdullah Avcı'ya bıraktı. Avcı'nın olumlu görüş bildirmesi halinde, Josef de Souza için resmi görüşmelerin başlatılacağı belirtildi.

12 milyon Euro'ya transfer olmuştu

2015 yılında Sao Paulo'dan Fenerbahçe'ye transfer olup 3 sezon sarı-lacivertli formayı giyen Brezilyalı orta saha, geçen sezon başında 12 milyon Euro ücret ile Al-Ahli'nin yolunu tutmuştu.


Yorumlar