Anasayfa /  Spor

Göztepe ilk beraberliğini Bursaspor'dan aldı!

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Demir Grup Sivasspor'a 2-0 yenilen Göztepe, aynı skorla evinde Antalyaspor'a mağlup olan Bursaspor'la golsüz berabere kaldı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakada iki takım da girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Bu sonuçla galibiyet hasretini 5 maça çıkaran İzmir ekibi 19 puana yükselirken, Bursaspor da puanını 20 yaptı.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 23:24

Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın perdesi İzmir'de açıldı. Son 4 maçını kaybeden ve Kemal Özdeş yönetiminde ilk maçına çıkan Göztepe, sahasında Bursaspor'la 0-0 berabere kaldı. Öte yandan İzmir temsilcisi, Süper Lig'de bu sezon ilk kez berabere kaldı.

Göztepe ile Bursaspor, geçen haftaki maçlarının ilk 11'inde 4'er değişiklik yaptı.

Göztepe'de teknik direktör Bayram Bektaş'ın ardından göreve gelen Kemal Özdeş, ilk maçına çıktı. En son Kasımpaşa'nın başında 29 Eylül 2018'de Trabzonspor karşısında görev yapan Kemal Özdeş, 76 gün sonra tekrar Süper Lig'e döndü.

Göztepe'de geçen hafta 2-0 kaybedilen Demir Grup Sivasspor maçının ilk 11'inde 4 değişiklik yapıldı. Sakatlığı bulunan Lamine Gassama ile kart cezalısı Kadu'nun yanı sıra, Yoan Gouffran ve Tayfur Bingöl'ün yerine Alpaslan Öztürk, Wallace Reis, Halil Akbunar ve Yasin Öztekin forma giydi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da geride kalan hafta mağlup tamamladıkları Antalyaspor karşılaşmasına göre ilk 11'de 4 farklı isme şans verdi. Yeşil-beyazlı ekipte kaleci Okan Kocuk, Ertuğrul Ersoy, Tunay Torun ve Ramazan Keskin'in yerine, kaleci Muhammed Şengezer, Allano Lima, Aurelien Chedjou ve Aytaç Kara mücadele etti.

Geçen sezon ligde 3 maçta forma giyen kaleci Muhammed Şengezer, bu sezon Süper Lig'de ilk maçına çıktı.

Göztepe'de Titi, Bursaspor'da Umut Nayir, eski takımlarına karşı forma giydi.

Zorlu mücadelede iki takım da çerçeveyi bulamayınca birer puanı paylaştı. Bu sonuçla Bursaspor 20 puana yükselirken Göztepe puanını 19'a çıkardı.

GÖZTEPE: 0 - 0 :BURSASPOR

Stat: Bornova

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Erdinç Sezertam, Murat Ergin Gözütok

Göztepe: Beto, Alpaslan Öztürk, Reis, Titi, Berkan Emir, Halil Akbunar (Dk. 85 Samed Ali Kaya), Poko, Celso Borges, Yasin Öztekin (Dk. 70 Tayfur Bingöl), Castro, Jerome (Dk. 81 Cikalleshi)

Bursaspor: Muhammed Şengezer, Barış Yardımcı, Vergini, Chedjou, Cengiz Umut Meraş, Lima, Badji, Aytaç Kara, Latovlevici, Saivet (Dk. 87 Atanasov), Umut Nayir (Dk. 72 Tunay Torun)

Sarı kartlar: Dk. 38 Aytaç Kara, Dk. 47 Badji, Dk. 54 Latovlevici (Bursaspor), Dk. 90+2 Poko (Göztepe)


Yorumlar