Anasayfa /  Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe'de mi kalıyor?

Gökhan Gönül Fenerbahçe'de mi kalıyor?

Abone ol
Abone ol 16 Haziran 2016 19:55

Haber1903'e konuşan Güntekin Onay, transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan Gökhan Gönül hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

DUYUMLAR ALDIM

"Gökhan Gönül transferi ile ilgili son aldığım duyuma göre Fenerbahçe için adımlar atılmış. Hatta menajeri Ahmet Bulut'un devreden çıkıp Gökhan Gönül'ün kulübünde kalacağı yönünde bazı haberler geldi. Bunlar ne derece doğru bilemiyorum. Futbol camiasında transferler konuşulur, değişkenlik gösterebilir. Gökhan Gönül'ü de anlamak lazım. Onun içinde zor bir süreç. Yıllardır oynadığı bir takımı bırakıp, başka bir takıma gitmek çok kolay bir durum değil. Şu anda Avrupa Şampiyonası'nda oynuyor. Oraya odaklanması gerekiyor. Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamalardan sonra kalması zor gözükse de zemin kaygan bir zemin. Değişkenlikler gösterebiliyor.''

BEŞİKTAŞ AÇIKLAMALI

''Eğer Gökhan gerçekten Beşiktaş ile anlaştıysa Beşiktaş'ın bunu açıklaması en doğru hamle olur. 2 aydır "sözleşmeyi imzaladı, çekmecede duruyor, tazminat maddesi var" gibi söylemler çıkıyor. Transfer dönemi başladı ve oyuncu da serbest. Eğer ortada bir anlaşma varsa neden çekiniyor, kimden çekiniyor? Yapmadıysa 'yapmadım' desin. Belki de Gökhan, 'şampiyonayı bekleyin' dedi"

Yorumlar