Anasayfa /  Spor

Garry Rodrigues kimdir? Garry Rodrigues kaç yaşında?

Garry Rodrigues kimdir? Garry Rodrigues kaç yaşında? arama motorunda yoğun olarak aranan konular arasına girdi. Yeşil Burun Adaları asıllı milli futbolcuyu Fenerbahçeliler transfer etmek istiyor.

Abone ol
Abone ol 09 Temmuz 2019 17:54


Garry Rodrigues kimdir? spor severler tarafından oldukça fazla aranıyor.Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe, Garry Rodrigues'i kadrosuna katmak istiyor. Al-İttihad takımında forma giyen Garry Rodrigues'in ise aklının hala Galatasaray'da olduğu söyleniyor. Bu haberlerden sonra vatandaşlar Garry Rodrigues kimdir? Garry Rodrigues kaç yaşında? araştırılıyor. İşte Garry Rodrigues'in oynadığı takımlar ve kariyeri..







GARRY RODRİGUES KİMDİR KAÇ YAŞINDA?







Garry Mendes Rodrigues 27 Kasım 1990 yılında doğdu.Yeşil Burun Adaları asıllı milli futbolcu, Dûrî el-Muhtarifin es-Suudî takımlarından El-İttihad'da şuanda forma giymektedir. ollanda doğumlu olan Rodrigues'in ailesi Cape Verde'den göç etmiştir. Şubat 2013'te Yeşil Burun Adaları millî futbol takımını seçtiğini beyan eden Rodrigues, ilk kez Ağustos 2013'te millî formayı giymiştir.







Futbola 14 yaşındayken Feyenoord altyapısında başlayan Rodrigues, kariyerine 2007 yılında Portekiz'in Real Sport Clube ile devam etti. İlk A takım tecrübesini 19 yaşında Hollanda'nın XerxesDZB takımıyla yaşayan futbolcu, ilk büyük transferini ise 2012'de ADO Den Haag'a transfer olarak gerçekleştirdi.



 




Yorumlar