Anasayfa /  Spor

Galatasaray, Luiz Adriano için kesenin ağzını açtı

Rus basınına göre; Galatasaray, Spartak Moskova’nın golcüsü Luiz Adriano için yaptığı teklifi 6 milyon euroya çıkardı. Moskova ise 10 milyon euro istiyor. Pazarlıklar devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 18:54

Alan Carvalho ve Pato transferi suya düşen Galatasaray için Rus medyasından yeni bir iddia geldi. Rus basını, Galatasaray’ın Spartak Moskova’da forma giyen Luiz Adriano için 5 milyon euroluk teklifini 6 milyona çıkardığı yazıldı.

Moskova’nın talepleri de belli oldu. Rus ekibinin 10 milyon euro istediği öne sürüldü. Görüşmelerin devam edeceği ve iki takımın 8 milyon euro civarında bir rakamda anlaşabileceği öğrenildi.

20 MAÇTA 5 GOL ATTI

2017 yılında Milan’dan Spartak Moskova’ya transfer olan Luiz Adriano, bu sezon Rusya Premier Ligi’nde 14 maçta 4 gol attı ve 3 asist yaptı. Tecrübeli futbolcu, Spartak Moskova formasıyla tüm kulvarlarda 20 maçta 5 gol atarken, 4 asist yaptı. 31 yaşındaki futbolcunun kulübüyle mukavelesi 2020’de sona erecek. Sarı-Kırmızılılar, 30 yaşın üzerindeki bir futbolcu için kesinlikle 10 milyon euro vermeyi düşünmüyor. Bu yüzden pazarlık sürüyor.


Yorumlar