Anasayfa /  Spor

Galatasaray Beşiktaş derbisinde Penaltı isyanı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası Galatasaray-Beşiktaş derbisine sahne oluyor. Kritik mücadele hakemin düdüğü ile başladı. Beşiktaş ve Galatasaray'ın zirve yürüyüşünü yakından ilgilendiren mücadele ile ilgili tüm detayları haberimizde topladık.

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2017 20:40

Galatasaray-Beşiktaş derbisi başladı. Tüm Türkiye'de heyecan dorukta. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray TT Arena'da taraftarının önünde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayıyor. 



Süper Lig'in 22. hafta kapanış maçında Galatasaray kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Maçın 14. dakikasında Galatasaray'da Bruma'nın başlattığı atakta Sneijder'in pasında Atınç'la Yasin Öztekin'in ikili mücadelesi sonunda top auta çıktı. Sarı Kırmızılılar penaltı bekledi ancak hakem Bülent Yıldırım aut atışını gösterdi. Bu karar sonrası Galatasaray Twitter'dan tepki gösterdi.



Maçtan dakikalar şöyle;

Kritik Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakem Bülent Yıldırım'ım düdüğü ile başladı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını konuk ekip Beşiktaş geliştirdi. Sol kanatta topla buluşan Quaresma, rakibini çalımladı ve Talisca'ya pasını verdi. Talisca'nın ortasında Babel'in kafa vuruşu üstten auta gitti.

Herkes penaltı sandı...

Galatasaray'da Bruma'nın başlattığı atakta Sneijder'in pasında Atınç'la Yasin Öztekin'in ikili mücadelesi sonunda top auta çıktı. Ceza sahasında Yasin'in yerde kaldığı pozisyonda herkes bir an Bülent Yıldırım'ın penaltı noktasını gösterdiğini sandı ama hakem aut atışı verdi.

Beşiktaş'ta Anderson Talisca, 22. dakikada Selçuk'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Galatasaray, Beşiktaş kalesinde baskıyı artırdı. 31. dakikada Sneijder'in ortasında arka direkte boş durumda bulunan Yasin Öztekin topu ıskaladı ve net bir pozisyondan yararlanamadı.  Galatasaray, karşılaşmadaki ilk isabetli şutunu 32. dakikada Podolski ile çekti.

37. dakikada Galatasaray'da Selçuk İnan, hava topunda Cenk Tosun'a yapmış olduğu faul sonrasında sarı kart gördü.


Yorumlar