Anasayfa /  Spor

Galatasaray Benfica saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica'yı konuk ediyor. Galatasaray Benfica saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 14:01

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Potekiz temsilcisi Benfica. Galatasaray Benfica UEFA maçı saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'de Trabzonspor'u mağlup ederek lider Başakşehir'i takibini sürdüren Galatasaray'da Luyindama, Marcao ve Diagne Benfica maçında oynayabilecek. Temsilcimiz rakibini sahasında mağlup edip Portekiz'deki maç için avantaj elde etmek istiyor. 

GALATASARAY BENCİFA CANLI İZLE | 14 ŞUBAT

Benfica Galatasaray saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray, Benfica'yı ağırlayacak. 14 Şubat Perşembe günü saat 20.55'te oynanacak olan karşılaşma, Bein Sports HD 1 kanalından canlı yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray bu hafta kendi sahasında Portekiz'in zorlu ekibi Benfica ile karşı karşıya gelecek. Kendi taraftarı önünde maçı kazanmak isteyen Galatasaray, rövanş mücadelesi öncesinde avantaj yakalamak istiyor.

Benfica - Galatasaray rövanş maçı ne zaman? Galatasaray ile Benfica arasındaki rövanş karşılaşması, 21 Şubat Perşembe günü Portekiz’de oynanacak. Başkent Lizbon’daki Luz Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 23.00’te başlayacak.

GALATASARAY'DA YUNAN OYUNCU LİSTEDE YOK

Galatasaray’ın UEFA’ya bildirdiği listede ismi yer almayan yeni transfer Kostas Mitroglou, karşılaşmada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takım, devre arasında kadrosuna kattığı oyunculardan Mbaye Diagne, Marcao ve Christian Luyindama’yı UEFA’ya bildirirken, Mitroglou, Semih Kaya ve Emre Taşdemir’in ismi listede yer almadı. Galatasaray’da sakatlığı geçen savunma oyuncusu Mariano Filho, son antrenmanda takımla çalıştı.

BENFİCA 5 EKSİKLE GELDİ

Galatasaray’ın rakibi Benfica, sakatlıkları bulunan 2 oyuncusunun yanı sıra 3 as futbolcusunu da İstanbul’a getirmedi. Portekiz temsilcisinde sakatlıkları bulunan Jardel Vieira ve Ljubomir Fejsa ile as oyuncular Alejandro Grimaldo, Pizzi ile Jonas, İstanbul kafilesinde yer almadı.

19-02/14/5c646e4966a97cce187a0d8b.jpeg

DİAGNE MEMNUN ETMEDİ

Trabzonspor maçında 9.5 km koşan Senegalli golcüden katettiği mesafeyi artırmasını isteyen Galatasaray Teknik Heyeti, özellikle 'pres' vurgusu yaptı.

Sarı-kırmızılı formayı ilk kez giydiği Trabzonspor karşılaşmasında 9.5 km koşan Senegalligolcüye peformansı hakkında kısa bir değerlendirme yapan teknik heyet, oyuncudan saha içinde daha aktif olmasını isteyerek Benfica savunmasına pres yapması gerektiği uyarısında bulundu.

Büyük beklentilerle transfer edilen Diagne koşu mesafesinde 10 km barajını aşmaya çalışacak.

19-02/14/5c64fa04ae298b0e3fbf7293.jpeg

TOPLAR BELHANDA'DA BULUŞACAK

Faslı 10 numara, Benfica karşısında da hücumda sorumluluk alacak.Trabzonspor maçında 99 kez topla buluşan Belhanda, iki golle skora direkt etki etmiş ve galibiyette başrolü oynamıştı. Yine topla oynaması istenen Faslı 10 numara, Benfica karşısında da hücumda sorumluluk alacak. Devre arasında gelen tekliflere rağmen teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle takımda kalan ve ikinci yarıda skorer kimliğini ortaya çıkaran Belhanda, bu gece Galatasaray'ın en önemli kozlarından birisi olacak.

CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Galatasaray Benfica maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. Mücadele Az Tv ve İdman Tv üzerinden ise canlı olarak yayınlanmayacak.Ancak Diguturk Bein Connect uygulaması üzerinden maçı canlı olarak takip edebilirsiniz.

BENCİFA İLE 5. KARŞILAŞMA

Avrupa kupalarında Portekiz ekipleriyle daha önce 4 kez eşleşen Galatasaray, rakipleriyle 7 karşılaşma oynadı.

Portekiz takımlarıyla yaptığı maçların 3'ünü kazanan sarı-kırmızılı ekip, 4'ünü kaybetti. Galatasaray, bu maçlarda attığı 9 gole karşılık kalesinde 10 gole engel olamadı.

İlk olarak 2008-2009 sezonunda UEFA Kupası'nda statü gereği gruplarda tek maç üzerinden Benfica ile karşılaşan Galatasaray, deplasmandaki müsabakayı 2-0 kazandı.

Daha sonra 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile eşleşen Galatasaray, sahasındaki maçı 2-0 kaybederken deplasmandan 2-1 galibiyetle döndü.

2015-2016 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile eşleşen sarı-kırmızılılar, sahasındaki maçı 2-1'lik skorla kazandı, deplasmanda ise aynı skorla mağlup oldu.

Galatasaray bu sezon da UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında karşılaştığı Porto'ya deplasmandaki maçta 1-0, sahasındaki müsabakada ise 3-2 yenildi.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda bugün sahasında Benfica ile yapacağı maç, Türk ve Portekiz futbol takımları arasındaki 51. müsabaka olacak.

İki ülke takımları arasında daha önce oynanan 50 maçın 14'ünü Türk, 23'ünü Portekiz ekipleri kazandı, 13 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica'yı konuk ediyor. Galatasaray Benfica saat kaçta hangi kanalda? Ligde şampiyonluk yarışı içerisinde olan Galatasaray, UEFA Kupası'nda da doludizgin devam etmek istiyor. Sahasında Portekiz ekibi Benfica'yı konuk edecek olan temsilcimizin yeni transferlerinden Diagne de ilk kez Avrupa maçında oynama şansı yakalayacak. Galatasaray Benfica Az Tv İdman Tv canlı yayın linki ve karşılaşmayı naklen izleme seçenekleri haberimizde.


Yorumlar