Anasayfa /  Spor

Franck Ribery Galatasaray'a mesaj yolladı !

Bayern Münih'ten ayrılacak olan ve adı Galatasaray ile anılan Franck Ribery sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı eski takımını tebrik etti.

Abone ol
Abone ol 16 Mayıs 2019 13:00

Galatasaray'ın Akhisarspor'u Sivas'ta 3-1 yenerek Zirat Türkiye Kupası'nı müzesien götürmesinin ardından sarı-kırmızılı ismi sürpriz bir isim tebrik etti. Bayern Münih'ten ayrılacak olan ve Galatasaray ile adı anılan 36 yaşındaki Franck Ribery, Galatasaray'ın 18. kez kazandığı Türkiye Kupası ile ilgili olarak kutlama mesajı paylaştı.

Franck Ribery paylaşımında "Tebrikler Galatasaray. Dün gece için aferin" ifadelerini kullandı. Fransız futbolcunun bu paylaşımının altına yorum yazan Galatasaraylıların bir çoğu "Geri dön" mesajı yolladı. Bu arada Franck Ribery, Galatasaray'ın 2005 yılında Fenerbahçe'yi 5-1 devirerek Türkiye Kupası'na uzandığı maçın ilk golünü atmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Alman ekibi Bayern Münih’ten ayrılacağını duyuran Ribery’nin Galatasaray mesajı sarı-kırmızılı taraftarları da heyecanlandırdı. Galatasaray taraftarları, Fransız futbolcunun paylaşımının altına 'Yak gel bildiğin ne varsa' ve 'Gel aslan gel' yanıtlarını verdi.

119


Yorumlar