Anasayfa /  Spor

Fikret Orman hepsini açıkladı! Cenk Tosun, Burak Yılmaz, Dorukhan Toköz, Kagawa, Quaresma..

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN SPORTS'a röportaj verirken gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 25 Haziran 2019 14:55

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN SPORTS'a röportaj verirken gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşmasının ardından yeni teknik direktör için lig sonunu beklediklerini belirten Fikret Orman, Şenol hocanın milli takıma gideceği günden itibaren kendi aramızda istişareye başladık. En başta tariflememiz gerekiyordu, biz ne bekliyoruz, 5 yılda konumlanmamız nasıl olmalı? Lig bitmeden görüşmelere falan başlamadık, çok da doğru bulmazdım. İlgilendiğimiz boşta olan da, çalışan hocalar da vardı. Lig bitmeden, kendi işine konsantre olurken, öyle bir görüşmeye girmeyi etik olarak doğru bulmadığımız için lig sonuna bıraktık.'' diyerek sözlere başladı.

''ABDULLAH HOCA ÇOK İSTEYEREK ALDIĞIMIZ BİRİSİ''

Yeni Teknik Direktör Abdullah Avcı ile anlaşma sürecini açıklayan Orman, ''Beşiktaş'ın hocası belli. Çok mutlu olduğumuz, çok içimize sinerek, çok da doğru yaptığımız bir icraatle Abdullah hoca ile imza attık. Taraftarlık bir duygusal ilişki. Takımına baktığında duygusal bağlar kurarsın, kişilerle de duygusal bağlar kurarsın. Orada verdiğiniz kararda evladınıza, abinize, babanıza bakar gibi karar verirsin bir bir şeyleri görmezsin. Yöneticilikte ise yapılan icraat doğru olduğunda takdir toplar, hissi değil, mantığımızla karar vermemiz lazım. Abdullah hoca Beşiktaş'ın hocası ve çok içimize sinerek, çok isteyerek aldığımız bir hoca. Birçok defa ismini aramızda konuştuğumuz bir hocaydı. Diğer konuşulan isimler de, bizim kıymetli insanlarımız.'' dedi.

''3 SENELİK ANLAŞMA, YILLIK 12 MİLYON TL''

Deneyimli teknik direktörün alacağı ücreti de açıklayan Orman, ''Abdullah hoca bizden bir şey talep etmedi. Ben ne futbolcularla, ne teknik direktörlerle parasal konuları konuşmam. Bizim önümüze bir menajer de koymadı. Gayet samimi, 10-15 dakikada biten bir şeydi. 3 senelik bir anlaşma oldu, bizim görevimiz de 3 sene. Tazminat maddesi yok bildiğim kadarıyla. Galiba yıllık 12 milyon TL alacak.'' şeklinde konuştu.


Yorumlar