Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe Sivasspor maçı izle - Sivasspor Fenerbahçe şifresiz Canlı Maç İzle

Fenerbahçe Sivasspor maçı izle... Süper lig'de 9. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor. Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı izleme sayfası burada. Canlı olarak ekrana gelecek olan Fenerbahçe Sivasspor maçı tüm gelişmeleri ve Sivasspor Fenerbahçe şifresiz Canlı İzle mek için aktif linki tıkla.

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2018 17:53

Ve merakla beklenen Süper Lig'de 9. hafta mücadeleleri tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı izlenecek. Milli maç arası Cocu'ya yarayacak mı? Fenerbahçe Sivasspor maçı izle - Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı izle me linki için tıklayınız.

beIN SPORTS HABER Canlı Yayını İZLE





FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ





Süper lig'de tarihinin n kötü sezonuna başlayan Fenerbahçe deplasmanda kritik Sivasspor mücadeline çıkıyor. Heyecan dolu Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı olarak bugün saat 19.00'da başlayacak. An ve an tüm merak edilenler haberimizde olacaktır. Cocu'nun kötü sonuç alması durumunda istifa edeceği söz  edilmeye devam diyor. Cocu'nun yeni Fenerbahçe'si bugün deplasmanda Sivasspor'dan 3 puan alabilecek mi? Peki Fenerbahçe Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Fenerbahçe Sivasspor maçı hakkında merak edilenler haberimizde.



FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ



Fenerbahçe Sivasspor maçı saati: 19.00



Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı izle: bein Sport 



Fenerbahçe Sivasspor maçı hakem: Halis Özkaya



Fenerbahçe Sivasspor maçı stat: Yeni 4 Eylül



FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER



SİVASSPOR: Ali Şaşal, Pap, Bjarsmyr, Braz, Ziya, Robinho, Medjani, Hakan, Emre, Rybalka, Muhammet.

TEKNİK DİREKTÖR: Tamer Tuna



FENERBAHÇE: Harun, Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Jailson, Reyes, Eljif, Ayew, Frey, Soldado.



TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu





FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇINA DOĞRU

Süper Lig'de tarihinin en kötü başlangıcını yapan ve 8 hafta sonunda sadece 8 puan toplayan sarı-lacivertliler, haftaya düşme hattının bir basamak yukarısında 15. sırada girdi.

Ligde 3 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, son maçında 8. haftada Medipol Başakşehir'le 0-0 berabere kalmıştı.

Teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki Demir Grup Sivasspor'un ise 9 puanı bulunuyor.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Fenerbahçe'de iki eksik

Fenerbahçe'de iki futbolcu Sivas deplasmanında forma giyemeyecek.

Fenerbahçede sakatlığı bulunan Mehmet Topal ile hazır olmayan Tolga Ciğerci, bugün kadroda yer almayacak.



FENERBAHÇE'YE KOÇ DESTEĞİ

Fenerbahçe Spor Kulübü, futbol takımı forma göğüs reklamı ve diğer muhtelif mecralarda AVIS ve diğer markaların kullanılması konusunda Otokoç Otomotiv A.Ş. ile 1+1 yıllık anlaşma imzaladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün açıklamasında, 2018-2019 sezonu için sözleşme bedeli olarak kulübe 35 milyon 500 bin TL artı KDV ödeneceği kaydedildi.

Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin forma göğüs reklamında AVIS markasının ve diğer muhtelif mecralarda AVIS ve diğer markalarının kullanılması konusunda Otokoç Otomotiv A.Ş. ile 2018/19 sezonu için sözleşme bedeli 35.500.000 TL+KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu bir sözleşme imzalanmıştır" denildi.

Sponsorluk lansmanı; başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Otokoç Otomotiv yöneticileri ve Avis Budget Group Uluslararası Başkanı Mark Servodidio’nun katılımları ile 1 Kasım Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısı ile gerçekleştirilecek.

Öte yandan sarı lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasındaki Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında da AVIS sponsorlu forma ile mücadele edecek.




Yorumlar