Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sesleri yükseliyor

Sezon sonunda Advocaat ile yolları ayıracağı kesin görülen Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları hız kazandı.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2017 10:27

Fenerbahçe'de 2017-2018 sezonun teknik direktör arayışlarında son nokta konuldu. Fenerbahçe yönetimininde sıcak baktığı isim Aykut Kocaman. Aykut hocanın sezon sonunda Konyaspor'a veda ederek. Eski oynadığı ve çalıştırdığı takım olan Fenerbahçe'ye geri dönmek olduğu kesin gözüyle bakılıyor.



ADVOCAAT EMEKLİ OLACAK



Hollandalı teknik adam ise alacaklarından vazgeçtiği ve takımdan ayrılmayı kendisininde istediği yakın çevresinden ve verdikleri röportajlardan dolayı kesin gözüküyor. Advocaat emekli ayrılacağı ve artık takım çalıştırmak istemediği kendisine yakın isimlerden söylenmeye devam ediyor.



AYKUT KOCAMAN GELİYOR



Aykut Kocaman'ın 3 Temmuz sürecinden etkilenip dinlenmeye çekildikten sonra geçen sezon başında Konyaspor ile anlaşmıştı. Konyaspor ile başarılar elde eden Kocaman eski kulübü olan Fenerbahçe'ye dönmek istediğini yakın çevresi tarafından defalarca açıklandı. 



AZİZ YILDIRIM'DA ONAYLADI



Aziz Yıldırım'ın bir anlık öfke ile küslük olmayacağı ve Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye dönerek hizmet vermesi gerekmektedir düşünseyle davrandığı söyleniyor. Aykut Kocaman kaldığı yerden devam edeceği bir istediği transfer çalışmalarına başladığı bile iddia ediliyor.


Yorumlar