Anasayfa /  Spor

Cengiz Ünder, İtalya'da gündem oldu

İtalya Liginde Genoa'yla oynanan maçta ağları sarsan Romalı Cengiz Ünder, gazetelerin baş sayfasında yer aldı.

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2018 19:51

Genoa karşısında da fileleri havalandıran Cengiz Ünder'in Barcelona ve Manchester City'nin dikkatini çektiği ifade edilirken, eski Fenerbahçeli Can Bartu ile karşılaştırıldı.

Cengiz Ünder'in Genoa karşısında attığı gol, Çizme'de genç yıldıza olan ilginin artarak devam etmesini sağladı. Corriere dello Sport 20 yaşındaki oyuncuyu takip eden Barcelona ve Manchester City'nin bu golle dikkatlerini bir kez daha oyuncuya yönelttiklerini vurguladı.

Calcio News'te yer alan haberde "Maçın başında Türk fenomen Cengiz Ünder zorlanmadan fileleri buldu" ifadeleri kullanıldı. Libero internet sitesinde "Cengiz Ünder'in sayesinde 2-1'lik galibiyet geldi" değerlendirmesine yer verildi. Roma'nın cumartesi günü Serie A'da yapılacak SPAL maçına da ilk 11'de başlayacağına yönelik yorumlar da dikkat çekti.

"ROMA'NIN RİTMİNİ CENGİZ AYARLAYACAK"

Cengiz Ünder'in yükselen formunun yaklaşan Liverpool eşleşmesi öncesinde umut verici olduğu kaydedildi. Şampiyonlar Ligi'ndeki tarihi buluşmaya dikkat çeken Giallorossi.net'te "Liverpool'a karşı Roma'nın ritmini Cengiz Ünder ayarlayacak" başlığıyla bir analiz yayınlandı.


Yorumlar