Anasayfa /  Spor

Bursaspor Fenerbahçe canlı izle LİG Tv (beIN Sports canlı izle) Şifresiz izle

Bursaspor Fenerbahçe canlı izle LİG Tv. Süper Lig'de Fenerbahçe, ikinci yarı ilk maçında Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Peki Bursa'da oynanacak olan Bursaspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Bursaspor Fenerbahçe canlı izle LİG Tv

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 18:18

Bursaspor Fenerbahçe canlı izle LİG Tv. Süper Lig'de  Fenerbahçe, ikinci yarı ilk maçında Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Peki Bursa'da oynanacak olan Bursaspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Bursaspor Fenerbahçe canlı izle LİG Tv



BEİN SPORTS CANLI İZLE

Bursapor Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri



Bursapor Fenerbahçe canlı izle: bein sports 1 hd canlı izle



Bursapor Fenerbahçe maçı maçı saat: 20.00



Bursapor Fenerbahçe maçı hakem: Cüneyt Çakır



Bursapor Fenerbahçe maçı tarih: 21 Ocak 2019





Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Ligin ilk yarısında gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, 2019 yılındaki ilk resmi maçında da Ziraat TürkiyeKupası'nda deplasmanda Ümraniyespor'a 1-0 yenildi.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çıktığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet alabilen sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısını 17. sırada tamamlamıştı.

Eljif Elmas yok

Fenerbahçe, Bursaspor karşılaşmasına 6 oyuncusundan yoksun çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor ile oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan Eljif Elmas, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.

Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen İslam Slimani de zorlu deplasmanda yer almayacak.

Bu iki oyuncunun yanı sıra sakatlıkları bulunan Harun Tekin, Erten Ersu, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kağan Güçtekin de karşılaşmada boy gösteremeyecek.

4 isim ceza sınırında

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Mauricio Isla ve Yassine Benzia sarı kart görmesi durumunda Evkur Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertliler, sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan karşılaşmada Bursaspor'u 2-1 yenmişti.

Muhtemel 11'ler

BURSASPOR 

Okan- Barış, Vergini, Chedjou, Umut Meraş, Badji, Aytaç, Lima, Saivet, Latovlevici, Umut Nayir

SAKAT: Shehu, Sakho*

FENERBAHÇE

Volkan - Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Ayew, Mehmet Ekici(Benzia), Valbuena, Frey

SAKAT: Erten Ersu, Harun Tekin, Oğuz Kağan Güçtekin, Tolga Ciğerci

CEZALI: Slimani, Eljif Elmas

100. maç

Fenerbahçe ile Bursaspor, ligde 21 Ocak Pazartesi günü 100. kez karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlı takımın, o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi'ne yükseldiği 1967-1968 sezonundan itibaren karşılaşan Fenerbahçe ile Bursasporarasındaki rekabette, sarı-lacivertli ekibin galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında geride kalan 99 maçtan 51'ini Fenerbahçe, 14'ünü Bursaspor kazandı, 34 maç berabere sonuçlandı.

Rekabetteki son 3 maçı kazanan Fenerbahçe'nin ligde attığı 153 gole, Bursaspor 78 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

Bursaspor kazanmakta zorlanıyor

Bursaspor, Fenerbahçe ile son yıllarda yaptığı lig maçlarında galip gelmekte oldukça zorlanıyor.

Yeşil-beyazlılar, sarı-lacivertli rakibiyle yaptığı son 17 maçta sadece bir kez 3 puana ulaşabildi.

Rekabetteki son 17 lig maçından 10'unu Fenerbahçe kazandı, 6'sı berabere bitti, Bursaspor sadece 2016-2017 sezonunda İstanbul'da 1-0'lık sonuçla galip gelebildi.

Bursa'daki maçlar 

Fenerbahçe ile Bursaspor, yarınki maçın yapılacağı Bursa'da daha önce 48 kez karşılaştı.

Bursa'daki maçlarda ev sahibi yeşil-beyazlılar 8 kez galip geldi, Fenerbahçe 17 maçta gülen taraf oldu, 23 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe deplasmanda 53 gol atarken kalesinde 37 gol gördü.

Geçen sezon Bursa'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

Bu arada, iki ekip arasında 1992-1993 sezonunda Bursa'da oynanması gereken maç, ev sahibi takımın cezası nedeniyle İzmir'de yapılmış ve yeşil-beyazlılar 2-1 galip gelmişti.

Bursaspor evinde 9 maçtır kazanamıyor

Bursaspor, Süper Lig'de evinde Fenerbahçe ile yaptığı son 9 maçta galip gelemedi.

Taraftarı önünde Fenerbahçe'yi son kez 2008-2009 sezonunda, 20 Mart 2009 tarihinde 2-1'lik sonuçla mağlup eden yeşil-beyazlılar, daha sonraki 9 randevudan 5'inde berabere kaldı, 4'ünü yitirdi.

En farklı skorlu galibiyetler

Fenerbahçe, Bursaspor karşısında tarihinde en farklı skorlu galibiyetini, 2002-2003 sezonunda cezası nedeniyle Ankara'da yaptığı maçta 7-1'lik skorla aldı.

Bursaspor ise lig tarihinde 14 kez yendiği rakibi karşısında şimdiye kadar en fazla 2 farklı skorlarla maç kazanabildi. Yeşil-beyazlılar, 1970-1971, 1990-1991 ve 2007-2008 sezonlarında sahadan 2-0 galip ayrıldı.

TRT 1 RADYO CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 









beIN MEDIA GROUP Hakkında

Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir. beIN SPORTS halen Kuzey Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesi ve Asya’daki 36’ya yakın ülkede 38 kanal üzerinden faaliyet göstermektedir.

beIN MEDIA GROUP, seçkin beIN SPORTS ağının kurulmasının yanı sıra, dijital alanda olduğu gibi, üretim ve dağıtım faaliyetleri ile de sporun ötesinde eğlence sektörüne de yayılmaktadır. 

Kasım 2015’de Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde, 20’si spor, 4’ü sinema ve 4’ü çocuk eğlence olmak üzere 28’i beIN’e ait kanalın yanı sıra sayları hızla artan grup dışı kanalları da içeren yeni bir platform tanıtıldı. beIN, Mart 2016’da MIRAMAX film stüdyolarını satın alarak, geniş sinema prodüksiyonu olanaklarına ve 700’ü aşkın film arşivine sahip oldu. 



Ülkemizde beIN Sports kanalları şifreli olarak izlenmektedir. Üye olmak için beIN Sports kanalı resmi sayfasını ziyaret ederek daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.Yurt dışı kanallarından maçları izlemek isteyenler için bazı şifresiz kanallar listesini bir araya getirdik.



AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

trhaberler.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

trhaberler

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey 


Yorumlar