Anasayfa /  Spor

Beşiktaş Trabzonspor canlı izle (beIN Sports 1 izle) Şifresiz canlı izle

Beşiktaş Trabzonspor canlı izle (beIN Sports 1 izle) Şifresiz canlı izle. Süper Lig'de nefesler tutuldu. Beşiktaş Trabzonspor maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Beşiktaş Trabzonspor canlı izle için tıkla. Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta gibi sorular oldukça fazla aranıyor. İşte Beşiktaş Trabzonspor canlı izle ve Beşiktaş Trabzonspor canlı izle seçenekleri bu haberde. Beşiktaş Trabzonspor maç özeti de maç biter bitmez bu haberde olacak.

Abone ol
Abone ol 16 Aralık 2018 17:40

Beşiktaş Trabzonspor canlı izle. Beşiktaş Trabzonspor maçını izlemek için tıkla. Beşiktaş Trabzonspor bu dev maç ile ilgili yayın bilgileri burada yer alacak. İşte Beşiktaş Trabzonspor maçı şifresiz donmadan izle haberi.

Beşiktaş Trabzonspor canlı izle (beIN Sports 1 izle) Şifresiz canlı izle. Süper Lig'de nefesler tutuldu. Beşiktaş Trabzonspor maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Beşiktaş Trabzonspor canlı izle için tıkla. Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta gibi sorular oldukça fazla aranıyor. İşte Beşiktaş Trabzonspor canlı izle ve Beşiktaş Trabzonspor canlı izle seçenekleri bu haberde. Beşiktaş Trabzonspor maç özeti de maç biter bitmez bu haberde olacak.

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Avrupa'dan elenen siyah beyazılar, Başakşehir ile Galatasaray'ın berabere kaldığı haftada evinde 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyor. Trabzonspor ise deplasmandan puan çıkarıp zirve yarışından kopmamanın peşinde. Vodafone Park Stadı'nda oynanacak olan maç ile ilgili tüm gelişmeleri bu haberde bulabilirsiniz. Ayrıca maç saatinde Beşiktaş Trabzonspor maçının canlı anlatımını ve maç sonu özetini yine trhaberler.com adresinde izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Trabzonspor maçı, 16 Aralık Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Ancak bu maçı şifresiz izlemek isterseniz aşağıdaki listede maçı canlı veren yabancı site ve kanalları bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR

STAT: Vodafone Park

HAKEM: Halil Umut Meler



SAAT: 19.00

YAYIN: beIN SPORTS 1 ve trhaberler.com



BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Necip, Vida, Adriano, Medel, Atiba, Quaresma, Ljajic, Lens, Güven.

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş



TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Toure, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Abdülkadir, Anthony, Rodallega.

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

Ligde de Beşiktaş önde

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda galibiyet sayısında 4 farkla siyah-beyazlıların üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 90 lig maçında Beşiktaş 36, Trabzonspor 32 galibiyet aldı, 22 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 128 gole, Trabzonspor 97 golle karşılık verdi.

Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabaka 2-2 tamamlandı, Trabzon'da kazanan taraf 2-0'lık sonuçla Beşiktaş oldu.

Farklı skorlar

Beşiktaş, Trabzonspor karşısındaki en farklı skorlu galibiyetini 20 Kasım 1993'te İstanbul'da yapılan lig maçında 7-1'lik skorla aldı. Siyah-beyazlılar ayrıca, rakibini 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında 5-0, 1994-1995'te de 4-0 yendi.

Trabzonspor ise Beşiktaş karşısındaki en farklı skorlu galibiyetini 11 Mart 1997'de Ankara'daki Başbakanlık Kupası maçında 4-0'lık sonuçla elde etti.

İstanbul'daki maçlar

Beşiktaş, İstanbul'da yaptığı maçlarda rakibine büyük üstünlük kurdu. İki takım İstanbul'da resmi ve özel 62 kez karşı karşıya geldi, siyah-beyazlılar 32, bordo-mavililer 13 kez sahadan galip ayrıldı, taraflar 17 maçta ise eşitliği bozamadı. İstanbul'da Beşiktaş 99, Trabzonspor ise 45 gol attı. Bu arada siyah-beyazlılar, 2014-2015 sezonunda, stadının yapımı aşamasında Trabzonspor'u Konya'da ağırladığı maçı 3-0 kazandı.

İstanbul'daki lig maçları

Beşiktaş, İstanbul'da genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıttı. Ligde iki takım arasında İstanbul'da toplam 44 maç oynandı. Bunların 20'sini Beşiktaş, 12'sini Trabzonspor kazandı, 12 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların 69 golüne karşılık, bordo-mavililer 35 gol attı. Trabzonspor, deplasmanda son 14 maçta 4 kez yenildi

Beşiktaş, Trabzonspor'u, ev sahibi ekip sıfatıyla yaptığı son 14 lig maçında 4 kez yenebildi. Bordo-mavililer, deplasmanda son 14 lig maçından 5'inde Beşiktaş'ı yendi, 5'inde berabere kaldı, 4 kez sahadan puansız ayrıldı.

Beşiktaş Trabzonspor canlı izle. Beşiktaş Trabzonspor maçını izlemek için tıkla. Beşiktaş Trabzonspor bu dev maç ile ilgili yayın bilgileri burada yer alacak. İşte Beşiktaş Trabzonspor maçı şifresiz donmadan izle haberi.

Trabzonspor'da hedef 3'üncü derbi galibiyeti

Spor Toto Süper Ligde oynadığı son 3 maçını kazanan Trabzonspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş mücadelesinden de galibiyetle ayrılarak hem seriyi sürdürmeyi, hem de bu sezon üçüncü derbi maçından da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Ligde yakaladığı çıkışla üst sıralarda kendine yer edinen bordo-mavililer, 16ncı hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Beşiktaşa konuk olacak. Trabzonspor bu maçı da kazanarak galibiyet serisini sürdürüp üst sıralarda yerini sağlamlaştırmayı, ayrıca bu sezon üçüncü derbi maçından da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Vodafone Parkta saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karamanın, son oynanan ve 3-0 kazanılan Atiker Konyaspor maçındaki 11ini koruyarak Beşiktaş karşısına da aynı 11 ile başlaması bekleniyor.

TRT 1 RADYO CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 



AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

 

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

trhaberler.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

TRHABERLER

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey  


Yorumlar