Anasayfa /  Spor

Beşiktaş Maçı Şifresiz Canlı İzle Beinsports 4k, Beinsports Hd 1

Uefa Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş bu akşam deplasmanda Belçika ekibi Genk ile karşılaşacak. 

Abone ol
Abone ol 08 Kasım 2018 19:51

Beşiktaş maçı uydu üzerinden Şifresiz yayınlanacak mı? BJK Maçı Beinsports 4k 'dan canlı yayınlanacak mı? BJK uydudan şifresiz veren kanallar hangileri? 

Beşiktaş MAÇI Beinsports 4K, BEİNSPORTS HD1 Şifresiz Canlı İZLE! BJK MAÇI BEİNSPORTS HD1  Beinsports 4K, Şifresiz Canlı İZLE! BJK MAÇI Beinsports HD1, CBC Sports HD,AZ Tv ve İDMAN TV şifresiz Canlı izle

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, gruptaki 4. maçında Genk deplasmanına gidiyor. Geride kalan 3 maçta 1 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 3 puanla son sırada yer alan siyah-beyazlılar, favori olarak başladığı grupta, üst sıralara çıkmak istiyor. 

Ligde ve Avrupa'da son dönemde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, Genk maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçmek istiyor.

ŞENOL GÜNEŞ GENK RÖVANŞI İÇİN UMUTLU

Beşiktaş’ın teknik patronu, “İlk maçta disiplinden koptuk ve hata yaptık. Yarın (bugün) onların dengesini bozacağız. Kazanmak istiyoruz.

Şenol Güneş bugün oynanacak olan Genk maçına yönelik bir basın toplantısı yaptı. Belçika ekibini, “Bu sezon karşılaştığımız en iyi takım” olarak niteleyen Beşiktaş’ın teknik patronu, “İlk maç gol yiyene kadar ortada geçti. 

Sonrasında oyun disiplininden kopmamız rakibimiz için avantaj oldu” derken, “Gökhan ve Adriano’nun sakatlığı devam ediyor. Listede olmayan futbolcular var. İlk maçta oynamayıp burada oynayacak futbolcular olabilir. Önemli olan oyuncuların ortaya koyacakları verim.

Eksiklerimiz var

Yarın (bugün) ilk maçtaki hatamızı telafi edeceğimiz bir maç olacak. Rakibimizin oyununu bozup kazanarak dönmek istiyoruz. Güneş, “Hem hücumda hem de savunmada eksik gidiyoruz. 

Attığımız ve yediğimiz gollerden bunu anlayabiliriz” derken, “Gruptan çıkma şansımız nedir?” sorusuna, “Maçtan sonra açıklarım” karşılığını verdi. Toplantıya katılan Jeremain Lens de, “İlk maçtan dersler çıkardık. Umarım iyi bir sonuç alıp İstanbul’a dönebiliriz”.

KAFİLEYE alındı Medel müjdesi

Genk maçı öncesi Beşiktaş'ta Gary Medel'in forma giyemeyeceği konuşuluyordu. Başşakşehir maçında sakatlanan Şilili yıldızın son yapılan kontrollere göre durumunun düzeldiği ve bugün oynanacak karşılaşmada görev verilmesi hâlinde forma giyebileceği öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. maçında deplasmanda Genk ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta bu mücadelenin kafilesi belli oldu. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Adriano ve Gökhan Gönül Belçika'ya götürülen isimler arasında yer almadı. 

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Genk deplasmanında boy gösterecek olan Beşiktaş, İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı ve Belçika'ya gitmek üzere hareket etti. Siyah-beyazlılarda bu maç öncesinde kafilede 20 isim yer aldı. 

Hafta içinde sakatlıkları nedeniyle antrenmanlarda yer almayan Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Adriano, Belçika kafilesinde yer almadı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in Genk maçı için kafileye dahil ettiği isimler şöyle: 

Tolga Zengin, Loris Karius, Utku Yuvakuran, Pepe, Enzo Roco, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Gary Medel, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Jeremain Lens, Ryan Babel, Ricardo Quaresma, Vagner Love, Cyle Larin, Mustafa Pektemek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü haftasında yarın deplasmanda Belçika ekibi Genk ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Mücadelenin yapılacağı Luminus Arena Stadyumu'nda Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. 

5'e 2 pas çalışması yapan siyah-beyazlılar, basına kapalı bölümde ise taktik çalışması gerçekleştirdi. Beşiktaş, antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

DİGİTURK 4K ULTRA HD

4K, HD görüntüden 4 kat daha çok çözünürlük sağlar. Çok daha büyük ekranlarda görüntü kalitesinden ödün vermeden yayınları izleme olanağı sağlayan 4K ile özellikle spor karşılaşmaları ve özel efektler içeren içeriklerde daha akıcı bir görüntü elde ediliyor.

DIGITURK 4K PAKETİ NASIL ALINIR?

Yeni paket sistemiyle yayın almanız sadece Süper Lig için gereklidir. Eski sistemde taahhüdünüz olup Süper Lig yayınlarınız yoksa “Sporun Yıldızı Paketi”ne geçmelisiniz. 

4K destekli bir televizyonunuz olmadan bu servisi alsanız ve kanalı açsanız dahi 4K kaliteye ulaşamazsınız.


Yorumlar