Anasayfa /  Spor

Beşiktaş Lyon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izlenecek?

Beşiktaş nasıl tur atlar? Beşiktaş Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda izlenecek?. Talihsiz bir şekilde ilk maçta 80 dakika 1-0 götüren fakat daha sonra peş peşe 2 gol yiyerek mağlup olan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız ekip Lyon'u ağırlıyor.Beşiktaş Lyon rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta canlı izlenecek? Beşiktaş Lyon maçı tüm gelişmeleri haberimizde sizler için derledik. İşte Beşiktaş Lyon maçı hakkında tüm merak ettikleriniz.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2017 10:12

Beşiktaş nasıl tur atlar? Beşiktaş Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda izlenecek?. Talihsiz bir şekilde ilk maçta 80 dakika 1-0 götüren fakat daha sonra peş peşe 2 gol yiyerek mağlup olan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız ekip  Lyon'u ağırlıyor.Beşiktaş Lyon rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta canlı izlenecek? Beşiktaş Lyon maçı tüm gelişmeleri haberimizde sizler için derledik. İşte Beşiktaş Lyon maçı hakkında tüm merak ettikleriniz.





Beşiktaş Lyon maçı Ne zaman hangi kanalda saat kaçta canlı izlenecek?





UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Karşılaşması "Beşiktaş-Lyon"

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları oynanıyor, Beşiktaş-Lyon maçı TRT1'den canlı yayınla ekrana geliyor. Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda 2-1 yenildiği maçın rövanşında Fransa'nın güçlü ekibi Olympik Lyon'u Vodafone Arena'da ağırlıyor. UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Beşiktaş-Lyon karşılaşması Perşembe günü saat 22.05'ten itibaren canlı yayınla TRT1 ekranlarında...

Yayin Tarihi: Perşembe - 22.05





BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?



Beşiktaş nasıl tur atlar? Lyon 2-1 Beşiktaş maç özeti izle.Deplasmanda Lyon'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş evinde berabere kalması veya mağlup olması durumunda kupaya veda ederken, turu geçmek için galibiyet yetmeyebilir. Peki Beşiktaş nasıl tur atlar ?

Beşiktaş nasıl tur atlar? Lyon 2-1 Beşiktaş maç özeti izle.Deplasmanda Lyon'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş evinde berabere kalması veya mağlup olması durumunda kupaya veda ederken, turu geçmek için galibiyet yetmeyebilir. Peki Beşiktaş nasıl tur atlar ?



UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Lyon'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'a tur için beraberlik yetmiyor.





İlk maçı 2-1 kaybetmesi nedeniyle tur atlamak için tek farklı galibiyetler içinde Beşiktaş'a yalnızca 1-0'lık sonuç yeterli olurken, kalesinde gol görmesi halinde ise Siyah beyazlı takım normal süre içinde iki farklı sonuçlara ihtiyaç duyacak. 

Her türlü beraberlik ve mağlubiyette kupaya veda edecek olan Beşiktaş, maçı 2-1 kazanması halinde uzatma dakikaları oynanacak. 









Beşiktaş Lyon rövanş maçı ne zaman,hangi kanalda,saat kaçta canlı izlenecek?



Beşiktaş Lyon rövanş maçı ne zaman,hangi kanalda,saat kaçta canlı izlenecek? UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş deplasmanda Lyon'a 2-1 mağlup oldu. Yarı finale yükselmek isteyen Beşiktaş evinde Lyon'u ağırlayacak. Peki Beşiktaş Lyon maçı ne zaman oynanacak?,Beşiktaş Lyon rövanş maçı için heyecan dorukta. İşte Beşiktaş Lyon rövanş maçı ne zaman,hangi kanalda,saat kaçta canlı izlenecek?



Beşiktaş Lyon maçı saat kaçta? Hangi kanal canlı yayınlayacak? Beşiktaş, Lyon’u eleyerek final yolunu açmak ve Stockholm yürüyüşüne devam etmek için mücadele edecek.

Futbolseverlerin Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nde Lyon ile yapacağı karşılaşma için geri sayımları devam ediyor. 





Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Lyon ile karşılaşacak.

20 Nisan Perşembe günü Vodafone Arena'da oynanacak ve 22:05'te başlayacak olan karşılaşma, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.


Etiketler Beşiktaş Lyon
Yorumlar