Anasayfa /  Spor

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman 2018 (Derbi maçı ne zaman)

Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman? İşte Beşiktaş - Galatasaray maçının günü ve saati. Merakla beklenen Beşiktaş Galatasaray maçı hakkında merak edilenler için tıkla. İşte Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle Lig TV ve Beşiktaş Galatasaray maçı şifresiz hd izleyin.

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 15:45

Beşiktaş ile Galatasaray, Vodafone Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Peki derbi maçı ne zaman ve saat kaçta? Merakla beklenen Beşiktaş Galatasaray maçı hakkında merak edilenler için tıkla. İşte Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle Lig TV ve Beşiktaş Galatasaray maçı şifresiz.

Son haftalarda kaybettikleri puanlar ile lider Başakşehir'in gerisinde kalan ezeli rakipler için derbi maçı büyük önem arz ediyor. İki takımında tek düşüncesi galibiyet! Peki Beşiktaş - Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in 14. Haftası kapsamında Beşiktaş, Vodafone Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırlayacak. 02 Aralık Pazar günü saat 20.00'da oynanacak mücadele Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve trhaberler.com'dan canlı aktarılacak.

Beşiktaş Galatasaray maçı eksikler

Ev sahibi Beşiktaş'ta Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Roco, Babel, Gökhan Töre ve Quaresma'nın sakatlıkları bulunuyor. Ancak Sarpsborg maçında forma giymeyen bu oyuncuların bir çoğu Galatasaray derbisinde forma giyebilecek.

Beşiktaş - Galatasaray muhtemel 11'ler...



Beşiktaş: Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Necip Uysal, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Gary Medel, Ricardo Quaresma, Adem Ljajic, Jeremain Lens, Vagner Love (Güven Yalçın)

Galatasaray: Fernando Muslera, Martin Linnes, Ozan Kabak, Maicon Roque, Yuto Nagatomo, Fernando Reges, Selçuk İnan, Mariano Filho, Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru, Eren Derdiyok.

Beşiktaş Galatasaray maçı hakemi

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbiyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta 2 Aralık Pazar günü saat 20.00'de başlayacak önemli maçta Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlenecek .Derbide dördüncü hakem olarak da Koray Gençerler görev yapacak.

CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Beşiktaş Galatasaray canlı izle haberi için aktif linkleri tıklayarak rahalıkla Beşiktaş Galatasaray canlı izle haberine ulaşabilirsiniz. Bu hafta Süper Lig'de dev derbi heyecanı yaşanacak. Futbolseverlerin ekran karşısında nefeslerini tutarak izleyeceği Beşiktaş Galatasaray canlı izle linkleri haberimizde.



İşte Beşiktaş Galatasaray canlı izle hakkında aranan tüm linkler;



Beşiktaş Galatasaray canlı izle lig tv bedava kesintisiz şifresiz - TIKLA



Beşiktaş Galatasaray canlı izle periscope - TIKLA



Beşiktaş Galatasaray canlı izle justin tv - TIKLA



Beşiktaş Galatasaray canlı izle link - TIKLA



Beşiktaş Galatasaray canlı izle youtube - TIKLA



Beşiktaş Galatasaray canlı izle bedava - TIKLA



Beşiktaş Galatasaray canlı izle bedava kesintisiz şifresiz - TIKLA



Beşiktaş Galatasaray canlı izle şifresiz - TIKLA



Beşiktaş Galatasaray canlı izle twitter - TIKLA

DEV DERBİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI



Beşiktaş Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta ve Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izlemek için tıklayınız. Beşiktaş Galatasaray maçı 2 Aralık 2018 Pazar günü saat 20.00'de canlı olarak beinsports hd kanalından şifreli olarak izlenecek. İşte Beşiktaş Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri



Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle: bein sports hd 1 canlı izle Lig TV



Beşiktaş Galatasaray maçı saat: 20.00



Beşiktaş Galatasaray maçı hakem: Cüneyt Çakır



Beşiktaş Galatasaray maçı tarih: 2 Aralık 2018 Pazar



Beşiktaş Galatasaray maçı stat: Vodafone Park


Yorumlar