Anasayfa /  Spor

Beşiktaş Fenerbahçe izle link (beIN Sports izle) Şifresiz maç izle

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Peki Beşiktaş Fenerbahçe izle link seçeneği var mı? İşte Beşiktaş Fenerbahçe izle link imkanı veren siteler.

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2019 19:16

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftası dev bir derbiye sahne oluyor. Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Bu nefes kesen derbi için herkes maçı canlı izleme imkanı arıyor. Peki Beşiktaş Fenerbahçe izle link seçeneği var mı? İşte Beşiktaş Fenerbahçe izle link ve beIN Sports izle imkanı veren site ve kanallar haberimizde.

Bir tarafta zirveyi kovalayan Beşiktaş, diğer yanda tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşayan Fenerbahçe. Ancak maçın adı derbi olunca akan sular duruyor. Ne eksikler, ne son maçların skorları... Bu gece Vodafone Park’ta bambaşka bir 90 dakika oynanacak. Ev sahibi Beşiktaş da rakibi Fenerbahçe de kritik sınava kilitlenmiş durumda. Beşiktaş kazanırsa Devler Ligi umudu sürecek, Fenerbahçe’ye bir zafer büyük hava getirecek. Soğuk havayı ısıtacak bir kapışma ve hepsinden önemlisi dostça bir derbi bekliyoruz.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Vodafone Park'ta oynanacak ve bu akşam saat 21:00'de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.  

Beşiktaş - Fenerbahçe muhtemel 11'ler...

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Dorukhan, Quaresma, Kagawa, Güven (Lens), Burak

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Skrtel, Sadık, İsmail(Hasanali), M.Topal, Jailson, Tolgay, Dirar, Moses, Soldado

besiktas-fenerbahce-derbisi-biletleri-ne-zaman-satisa-cikar-derbi-ne-zaman-saat-kacta-h1550532396-bd81fb.jpg

Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri



Beşiktaş Fenerbahçe izle link : beinsports canlı izle



Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat: 21.00



Beşiktaş Fenerbahçe maçı stat: Vodafone Arena



Beşiktaş Fenerbahçe maçı tarih: 25 Şubat 2019



Beşiktaş Fenerbahçe maçı hakem: Bülent Yıldırım



Beşiktaş Fenerbahçe maçı VAR hakemi: Cüneyt Çakır

752x395-besiktas-fenerbahce-derbisi-hakkinda-merak-edilenler-1550961653323.jpg

Ljajic cezalı, 3 isim sınarda

Beşiktaş’ta, Fenerbahçe mücadelesinde Adem Ljajic, sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Dev derbi öncesi sınırda ise 3 futbolcu yer alıyor. Gary Medel, Necip Uysal ve Dorukhan Toköz, bu maçta sarı kart görmeleri halinde, önümüzdeki hafta Kayserispor ile deplasmanda oynanacak mücadelede takımlarını yalnız bırakacaklar.

Fenerbahçe'de son durum

Sarı-Lacivertliler’de, sakatlıkları bulunan Hasan Ali, Valbuena ve Mehmet Ekici’den sevindirici haber geldi. Önceki gün salondaki idmana katılan bu üç ismin, derbide maç kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Ersun Yanal’ın, sol bekte ilk seçiminin İsmail olduğu ancak maç saatine kadar tercihini Hasan Ali’den yana kullanabileceği bildirildi.

Kanarya’da 7 oyuncu sınırda

Fenerbahçe’de, Beşiktaş mücadelesi öncesi sarı kart sınırındaki isimleri çokluğu dikkat çekiyor. Eğer bugünkü maçta Neustadter, Skrtel, Ayew, Soldado, Eljif, İsmail ya da Sadık’tan biri kart görürse, cezalı duruma düşecek ve önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Rize karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ta son durum

Siyah-Beyazlılar’da, Ljajic dışında Fenerbahçe maçı öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta Malatya ile oynanan mücadelede Oğuzhan Özyakup, kadroda yer almamıştı. Gözünden rahatsızlığı bulunan tecrübeli futbolcunun durumunun iyi olduğu, Şenol Güneş’in kararına göre kadroya gireceği öğrenildi.

616x321-besiktas-fenerbahce-derbisi-hangi-kanalda-sifreli-mi-sifresiz-mi-bjk-fb-maci-ne-zaman-saat-kacta-1551085750744.jpg

Dolmabahçe’den çıkış yok! 

İnönü Stadı’nın yerine yapılan Vodafone Park’ta Beşiktaş, şimdiye kadar Süper Lig’de evinde çıktığı maçların hiçbirini kaybetmedi. Vodafone’da Siyah- Beyazlılar, bugüne kadar Galatasaray’la 3 kez, Fenerbahçe ile de 2 kez karşı karşıya geldi. Taraftarı önünde Galatasaray’a karşı 1 beraberlik ve 2 galibiyet alan Şenol Güneş’in öğrencileri, Kanarya’ya karşı da 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti.

Tolgay'a özel uyarı!

Başarılı oyuncu, Fenerbahçe’ye imza attıktan sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle Beşiktaş taraftarının tepkisini çekmişti. Ersun Yanal, bu akşamki derbiden tribünlerin olası tepkisine karşı öğrencisini uyardı. Yanal, Tolgay’la yaptığı görüşmede, “Tribünlerden sana sataşma olabilir. Seni sinirlendirmeye çalışabilirler. Sahada işine bak ve sinirlerine hakim ol” ifadelerini kullandı.

520 gündür kazanamıyor

Fenerbahçe, en son 23 Eylül 2017’de teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Kadıköy’de Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etmişti. 520 gündür ligde derbi kazanamayan Fenerbahçe, bu dönemde 4 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı. Kanarya, bu şanssız süreci Beşiktaş karşısında kırmak ve galibiyet hasretine artık nokta koymak istiyor.

Vodafone Park'a yoğun bakım!

İstanbul’da son günlerde yoğun kar yağışı olması sebebiyle yönetim, stadın zeminin olumsuz etkilenmemesi için düğmeye bastı. Derbi öncesi zemin adeta yoğun bakıma alındı. Kulübün talimatı sonrasında sahanın bakımından sorumlu Hollandalı şirketin yetkililerinin, güneş panelleriyle zeminin çiminin kar yağışından minimum etkilenmesi için 2 gündür yoğun çaba sarf ettiği bildirildi. Çalışmalar maç saatine kadar sürecek. Ayrıca alttan ısıtma sistemi çalıştırılarak zeminin buz tutmasının önüne geçilecek. Öte yandan maç saatinde İstanbul’da havanın 5 derece olması ve yağış olmaması bekleniyor.

Ali Koç derbiye gidiyor

Başkan, bu sezon hiçbir maçta takımı yalnız bırakmamıştı. Ali Koç, Galatasaray’ın stadı Türk Telekom ile Trabzonspor’un stadı Medical Park’ta maç izleyen ilk Fenerbahçe başkanı olarak tarihe geçmişti. Koç, özel işleri nedeniyle perşembe günü Zenit ile deplasmanda oynanan mücadeleyi kaçırdı. Ancak başkan, bu akşam yine takımın yanında olacak. Ali Koç, kurmaylarıyla birlikte başkanlık dönemindeki ilk derbi galibiyetini yaşama temennisiyle Vodafone Park’taki yerini alacak. Başkan Koç’un karşılaşma öncesinde soyunma odasına inerek takıma motivasyon konuşması yapabileceği öğrenildi. Ali Koç, futbolculara derbi galibiyeti için özel bir prim de açıklayabilir.

1 milyor liralık derbi

Fenerbahçe tarihinde ilk kez bir derbiye düşme hattında çıksa da 97.2 milyon Euro’luk (586 milyon TL) kadro değeriyle Süper Lig’de bu alanda lider durumda. Beşiktaş’ın kadro değeri ise 77.2 milyon Euro (465 milyon TL). Kara Kartal bu rakamla 3. sırada yer alıyor. Değeri 1 milyar TL’yi aşan derbide Beşiktaş’ın en pahalı ismi olan Adem Ljajic (13 milyon Euro) cezası nedeniyle oynayamayacak. Onun yokluğunda Kara Kartal’ın en değerlisi 10 milyon Euro’luk Vida olacak. Fenerbahçe’nin piyasa değeri en yüksek ismi ise Chelsea’den 1.5 yıllığına kiralanan 18 milyon Euro’luk Victor Moses...

Dolmabahçe kapalı gişe!

Süper Lig’de bu akşam Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar, Vodafone Park’taki dev mücadeleyi, müthiş taraftar desteği önünde oynayacak. Derbiye günler kala satışa sunulan biletlerin önemli bir bölümünün satıldığı öğrenilirken maç saatine kadar kalanların da tükenmesi bekleniyor. Saat 21.00’de başlayacak karşılaşma sırasında tribünde 40 bini Beşiktaşlı olmak üzere yaklaşık 42 bin taraftarın olması planlanıyor. Derbiye özel olarak hazırlanan Siyah-Beyazlı taraftarlar, hazırladıkları özel pankartlarla hem görsel hem de tezahüratlarıyla işitsel bir şölen gerçekleştirmeyi hedefliyor.

TRT 1 RADYO CANLI DİNLE - TIKLAYINIZ 









beIN MEDIA GROUP Hakkında

Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir. beIN SPORTS halen Kuzey Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesi ve Asya’daki 36’ya yakın ülkede 38 kanal üzerinden faaliyet göstermektedir.

beIN MEDIA GROUP, seçkin beIN SPORTS ağının kurulmasının yanı sıra, dijital alanda olduğu gibi, üretim ve dağıtım faaliyetleri ile de sporun ötesinde eğlence sektörüne de yayılmaktadır. 

Kasım 2015’de Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde, 20’si spor, 4’ü sinema ve 4’ü çocuk eğlence olmak üzere 28’i beIN’e ait kanalın yanı sıra sayları hızla artan grup dışı kanalları da içeren yeni bir platform tanıtıldı. beIN, Mart 2016’da MIRAMAX film stüdyolarını satın alarak, geniş sinema prodüksiyonu olanaklarına ve 700’ü aşkın film arşivine sahip oldu. 



Ülkemizde beIN Sports kanalları şifreli olarak izlenmektedir. Üye olmak için beIN Sports kanalı resmi sayfasını ziyaret ederek daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.Yurt dışı kanallarından maçları izlemek isteyenler için bazı şifresiz kanallar listesini bir araya getirdik.



AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

trhaberler

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

trhaberler.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey  


Yorumlar