Anasayfa /  Spor

Başkan Eşkinat şampiyonu ağırladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, judoda Dünya üçüncüsü olan Tekirdağlı sporcu Muhammet Mustafa Koç’u makamında ağırladı. Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcusuna...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 11:08

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, judoda Dünya üçüncüsü olan Tekirdağlı sporcu Muhammet Mustafa Koç’u makamında ağırladı. Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcusuna cumhuriyet altını hediye ederek Tekirdağ’ı gururlandıran büyük başarısından dolayı tebrik etti. Koç’a başarılarının devamını dileyen Eşkinat, spora ve sporcuya desteklerinin artarak süreceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Şili’nin başkenti Santiago’da düzenlenen Dünya Judo Şampiyonası’nda Ümit Milli Takımımızı 73 kiloda temsil eden ve Dünya üçüncüsü olan Muhammet Mustafa Koç, beraberindeki heyetle birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Koç’a Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, Judo Tekirdağ İl Temsilcisi Dr. Mehmet Şilli ve Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Antrenörü Deniz Şilli de eşlik etti.

Avrupa şampiyonluğu da var

Ayrıca Macaristan’da yapılan Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali’nde (EYOF) altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Koç’u başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Eşkinat, sporcudan judo sporu, katıldığı turnuvalar ve eğitim hayatı ile ilgili bilgi aldı. Ziyarette Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Antrenörü Deniz Şilli de kulübün çalışmaları, Muhammet Mustafa’nın bundan sonraki çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

Eşkinat destek sözü verdi

Henüz lise son sınıfta olan ancak genç yaşına rağmen başarıdan başarıya koşan Tekirdağlı genç sporcunun başarılarından çok etkilendiğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sporcuya eğitim ve spor hayatında belediye olarak destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Koç’tan 2020 olimpiyatlarında da başarı beklediğini belirten Eşkinat, şampiyon judocuya cumhuriyet altını hediye etti. Koç da 2020’de düzenlenecek olimpiyatlara katılma hedefi için çok çalıştığını belirterek başarı sözü verdi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Yorumlar