Anasayfa /  Spor

Ankaragücü yeni teknik direktörü kim oldu? Bayram Bektaş kimdir?

Yeni hoca belli oldu: Ankaragücü'nde Bayram Bektaş dönemi! Ankaragücü yeni teknik direktörü kim oldu? Bayram Bektaş kimdir?Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Bayram Bektaş oldu. İsmail Kartal'ın görevden alınmasının ardından teknik direktörlüğe Bayram Bektaş getirildi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bayram Bektaş, Ankaragücü'müzde. Değerli teknik direktörümüze 'hoş geldin' diyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2018 12:59

Yeni hoca belli oldu: Ankaragücü'nde Bayram Bektaş dönemi! Ankaragücü yeni teknik direktörü kim oldu? Bayram Bektaş kimdir?Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Bayram Bektaş oldu. İsmail Kartal'ın görevden alınmasının ardından teknik direktörlüğe Bayram Bektaş getirildi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bayram Bektaş, Ankaragücü'müzde. Değerli teknik direktörümüze 'hoş geldin' diyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nde teknik direktör İsmail Kartal'ın görevine son verilmesinin ardından sezon sonuna kadar teknik direktörlük koltuğuna Bayram Bektaş getirildi. Sezona İzmir temsilcisi Göztepe'nin başında başlayan Bektaş, geçtiğimiz haftalarda görevden alınmıştı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bayram Bektaş, Ankaragücü'müzde. Değerli teknik direktörümüze 'hoş geldin' diyoruz" ifadeleri kullanıldı.

"BAYRAM BEKTAŞ'A GÜVENİYORUZ"

MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Bayram Bektaş'ın kötü gidişatı durduracağına inandıklarını söyledi.

beIN SPORTS Ana Haber'e telefonla katılan Yiğiner, 3-4 transfer için çalıştıklarını aktardı.

BAYRAM BEKTAŞ KİMDİR?

10 Şubat 1974'te Trabzon'da dünyaya gelen Bayram Bektaş, futbola Fransa takımı Auxerre'nin altyapısında başladı.

20 YAŞINDA BAŞLAYAN FUTBOL KARİYERİ

20 yaşındayken Türkiye'deki futbolculuk yaşamına Bilecikspor ile adımı atan Bektaş, bir sezon boyunca Bilecikspor'da oynadı. Daha sonra Sarıyer'e geçiş yapan Bayram Bektaş, Sarıyer'de 2 sezon top koşturdu. Futbolculuk kariyerine Antalya'da 11 numaralı formayı sırtına geçirerek devam eden futbolcu, bir sezonu Antalyaspor'da geçirdi.

BEŞİKTAŞ'IN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Spor kariyerindeki çıkış noktası Altay'a transferi sonrası olan Bektaş, dikkat çeken performansı sayesinde Beşiktaş'ın ilgisini çekti. Bir sonraki sezon Beşiktaş'la sözleşme imzalayan Bayram Bektaş, 4 sene Beşiktaş'la birlikte sahada mücadele etti. Taraftarların kalplerini kazanan Bektaş, 2003 yılında 100. Yıl Şampiyonluğu'nu yaşadı.

YEDEK KLÜBESİNDE OTURDU

Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor'da forma kapan Bayram Bektaş, yarım sezon boyunca neredeyse her maçta yedek kulübesi olmasından dolayı kendini gösteremedi. Konyaspor'a transfer olan ve bir sezon boyunca Konyaspor'da top koşturan Bektaş, 2005 yılında Konyaspor'dan Kocaelispor'a geçiş yaptı ve 2007 yılında yaşadığı sakatlık sebebiyle futbolculuk kariyeri Kocaelispor'da son buldu.

ANTRENÖRLÜK KARİYERİ BAŞLADI

Yaşadığı sakatlık sonucu 33 yaşındayken futbol macerasına nokta koyan eski futbolcu, 2007 yılında futbol'dan vazgeçmedi ve antrenörlük yapmaya karar verdi.Sivasspor'un idari menajerliği görevini belli bir dönem yürüten Bektaş, 2010 yılında Bucaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Bülent Uygun'un yardımcısı olarak ilk antrenörlük hayatına başladı. Bülent Uygun ile beraber Bucaspor'dan ayrılıp Eskişehirspor'a geçen Bayram Bektaş, Bülent Uygun'un Eskişehirspor'dan ayrılma kararının ardından antrenörlüğe getirildi. Antrenörlük görevine rağmen Bülent Uygun ile ayrı kalmak istemeyen Bektaş, 2012 yılında Uygun'un çalıştırdığı Elazığspor'da yardımcı antrenörlük yapmaya başladı. Sonraki yıllar Bülent Uygun'un peşinden giden Bayram Bektaş sırasıyla Gaziantepspor ve Katar Ligi ekiplerinden Umm-Salal SC'de çalıştı.

İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ ELAZIĞSPOR'DA

2015 yılına dek çeşitli takımlarda yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Bektaş, ilk teknik direktörlük görevine Elazığspor'da adım attı.17 maçı yöneten Bayram Bektaş, sonrasında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile sözleşme imzaladı. Yine 17 maçı idare eden teknik direktör, birinci sezonun ardından eski takımı Elazığspor'a geri döndü.

İLK SÜPER LİG TECRÜBESİ

1 sezon boyunca Elazığspor'da başarılı bir antrenörlük sürdüren Bektaş, 2017'de Ümraniyespor ile masaya oturan teknik adam, TFF 1. Lig takımlarından olan Ümraniyespor'da teknik direktörlük görevi bırakması üzerine bu görevi üstlendi. Sezon boyunca ikincilik mücadelesi içinde olan takım, sezonu dördüncü olarak bitirdi. 2017-2018 sezonunun sonunda ise Tamer Tuna'dan boşalan Göztepe Teknik Direktörlük pozisyonunu dolduran Bektaş, ilk defa Süper Lig tecrübesi yaşadı.


Yorumlar