Anasayfa /  Spor

Ankaragücü Şampiyonluk kupasını bekliyor

Spor Toto 2. Lig Kırımızı Grupta şampiyonluğunu bir hafta önceden ilan eden ve TFF 1. Lig'e yükselmeyi garantileyen Ankaragücü şampiyonluk kupası için gün sayıyor.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2017 10:25

29 Nisan 2017 günü Ligin son haftasında şampiyonluk kupasını kaldıracak olan Ankaragücü gün sayıyor. Ankaragücü 19 Mayıs Stadyumunda 29 Nisan 2017 Cumartesi günü oynanacak olan Hatayspor maçıyla Ligde şampiyonluğunu resmen ilan etmiş olacak.







TFF maçın saatini 15. 30 olarak belirledi. Ankaragücü Hatayspor maçı 29 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 15.30'da başlayacak. Ankaragücü yönetimi bilet fiyatlarını 15 TL olarak belirledi.



Ankaragücü Hatayspor maçından sonra Ankara'da kutlamalar olacak. Ulus Gençlik parkında toplanacak olan Ankaragücü taraftaları eğlenmek için Cumartesi gününü bekliyor.







Ankaragünü Şampiyonluk maçı öncesi önemli duyurularda bulundu. İşte duyurular...



•İki kulüp anlaşmasına rağmen TFF'den izin çıkmadı, maç 15.30'da oynanacak.

•Maç sonrası eğlenceler için detaylar duyurulacak.

•Bilet fiyatları tüm tribünler 15 TL olacak.

•Deplasman tarafına rakip seyirci alınmayacak, deplasman tribünü dahil bu önemli günde tüm stadı taraftarlarımız dolduracak.

•Biletlet cuma 17.30'da stad gişelerinde satışa çıkıp 21.00'a kadar satışı sürecek ve eğer bilet kalırsa ertesi gün gişelerde satışı devam edecek.


Etiketler Ankaragücü
Yorumlar