Anasayfa /  Spor

Ankaragücü Başakşehir maçı nerede oynanacak? Ankaragücü Başakşehir maçı muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Ankaragücü Başakşehir maçı için nefesler tutuldu. Ankaragücü Başakşehir nerede oynanacak? Ankaragücü Başakşehir muhtemel 11'leri neler? İşte Ankaragücü Başakşehir maçı ile ilgili tüm detaylar.

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2018 17:14

Süper Lig'in 15. haftasında lider Başakşehir, Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Peki Ankaragücü Başakşehir maçı nerede, saat kaçta hangi kanalda? İşte Ankaragücü Başakşehir maçı ile ilgili bilgiler. Osmanlı Stadı’nda yapılması planlanan karşılaşma, saha zemininin elverişli olmaması nedeniyle Afyonkarahisar’daki Zafer Stadı’nda oynanacak. 

Ankaragücü - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Saat 20.00’de başlayacak müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.  

Ankaragücü - Başakşehir muhtemel 11'ler...

Ankaragücü: Korcan, Djedje, Yalçın, Alihan, Pinto, Faty, Moulin, İlhan, Cerci, Mokhtar, Kubilay

Başakşehir: Mert, Caicara, Epureanu, Da Costa, Clichy, Mahmut, İrfan Can, Visca, Mossoro, Napoleoni, Bajic

Beş maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Demir Grup Sivasspor yenilgisi ile sona eren Medipol Başakşehir, 14 hafta sonunda 30 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgisi olan MKE Ankaragücü’nün ise 20 puanı bulunuyor.

Medipol Başakşehir’de kart cezalısı Manuel da Costa ile sakatlığı süren Alparslan Erdem bu mücadelede forma giyemeyecek.

Turuncu-lacivertli ekipte sarı kart cezası sona eren İrfan Can Kahveci görev yapabilecek, sakatlığı geçen Eljero Elia’nın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. 


Yorumlar