Anasayfa /  Spor

Ampute Milli Futbol Takımı, İzmit’i gezdi

Ampute Milli Futbol Takımı, Türkiye’de 1-10 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ampute Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını Kartepe’de sürdürüyor.Ampute Milli Futbol Takımı kafilesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından...

Abone ol
Abone ol 04 Eylül 2017 11:57

Ampute Milli Futbol Takımı, Türkiye’de 1-10 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ampute Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını Kartepe’de sürdürüyor.

Ampute Milli Futbol Takımı kafilesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Gez-Gör programı çerçevesinde, Kocaeli Bilim Merkezi’ni ve Mevlevi Evi’ni gezdi. 18 oyuncu ve 5 teknik personelden oluşan 23 kişilik Ampute Milli Futbol Takımı, gezinin sonunda Seka Park Otel’de dinlendi. Ampute Milli Futbol Takımı kafilesi ilk olarak İzmit Sekapark alanı içerisinde bulunan Kocaeli Bilim Merkezi’ni gezdi. Rehber eşliğinde birçok bilimsel düzeneği kendileri kullanan futbolcular, hoşça vakit geçirdi. Kafilenin ilgiyle gezdiği bilim merkezi sonrası Mevlevi Evi ziyaret edildi. Mevlevi Evi ziyaretinde ise futbolcular, Mevlevihane’de sohbet edip ve Mevlevilikle ilgili görselleri inceledi.

Ampute Milli Takımı Baş Antrenörü Uğur Özcan, “Ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenecek Ampute Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kocaeli’deyiz. 2 Ekim’deki ilk maçımızı Almanya ile oynayacağız. Bu gezi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

İstanbul’da 1-10 Ekim arasında düzenlenecek Ampute Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında hazırlıklarını sürdüren Ampute Milli Futbol Takımı, ilk maçını 2 Ekim 2017 tarihinde Almanya ile oynayacak. Ampute Milli Futbol Takımı 2007, 2010 ve 2014 tarihinde düzenlenen Dünya Kupası turnuvalarında 1. oldu. Ampute Milli Futbol Takımı, 2008 yılında düzenlenen Avrupa Şampiyonasında da 1. olmuştu.

Yorumlar