Anasayfa /  Spor

AFJET Afyonspor, Tokat deplasmanına dualarla uğurlandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, sezonun ilk haftasında deplasmanda Tokatspor ile karşı karşıya geleceği maç için sabah saatlerinde kentten ayrıldı. Mor menekşeler kesilen kurban ve yapılan dualarla yolcu edildi.Kulüp...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 13:26

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, sezonun ilk haftasında deplasmanda Tokatspor ile karşı karşıya geleceği maç için sabah saatlerinde kentten ayrıldı. Mor menekşeler kesilen kurban ve yapılan dualarla yolcu edildi.

Kulüp binasından hareket eden AFJET Afyonspor’u çok sayıda taraftar uğurladı. Otobüse binmeden önce sezona galibiyet ile başlamak ve kazasız gidip gelmeleri için kurban kesilip dualar eşliğinde uğurlandı. Tokat’a hareket eden takım kafilesinde yeni transfer Abdülkadir Kuzey’de yer aldı. Takımın gönderilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ali Rıza Gürakar ise şunları söyledi:

"Takımızı ilk maçımıza yolladık. İnşallah galibiyet ile dönecekler. Abdülkadir Kuzey’i takımımıza kazandırdık ve işlemleri gerçekleşiyor. İkinci hafta evimizde oynayacağımız Mersin maçına muhakkak yetişecek kendisi aslında yetişecekti fakat antrenmana çıkarmadığımız için Mersin maçına yetişecek.”

Yorumlar