Anasayfa /  Foto Galeri

Spor yazarları Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk oldu. 2 maçtır kazanamayan Kanarya, 38'de 9 kişi kalan Kırmızı-Siyahlılar karşısında da galip gelemedi. Spor yazarları da bu mücadeleyi dikkat çeken sözlerle yorumladı. İşte o yazılar...

Spor yazarları Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını değerlendirdi - Sayfa 1

EMRE BOL - GÜNAH KEÇİLERİ!

Hayatında ilk kez Fenerbahçe'sine rakip oldu Volkan Demirel… Hangi duygularla taktik verdi, hangi düşünceyle sahaya çıkardı oyuncularını bilinmez… Bir takım şampiyonluğa erken havlu attığında benzer sonuçlar aradı ardına gelir. Pereira Fenerbahçe'nin ayarını fena halde bozmuş. Hiçbir oyuncu kendisinden beklenen performansı az da olsa veremiyor. Olacak iş değil!

Spor yazarları Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını değerlendirdi - Sayfa 2

Her maçta farklı diziliş, farklı oyuncularla sahaya çıkarsan başka bir şey bekleyemezsin. Sadece sahadaki futbolcuların değil, tribünde izleyenlerin bile kafasını karıştırdı. Pereira dışında kimseye kızmıyorum. Zira bu takımı, "ne yapacağı belli olmayan bir takıma" evirdiği için sadece ona kızıyorum.

Spor yazarları Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını değerlendirdi - Sayfa 3

Takımın sezon başından beri ne oynadığı belli değilken, sadece 3 günde farklı bir Fenerbahçe zaten beklemiyordum. Pereira'nın verdiği zarar sezon bitene kadar her maçta görülecek. Bu sezon artık çöpe gitti. Onun yüzünden, bunun yüzünden… Artık günah keçisinin peşinde dolaşmayı bırakalım.

Spor yazarları Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını değerlendirdi - Sayfa 4

Fenerbahçe bundan sonra nasıl daha iyi olacak onun peşine düşelim. Sarı-lacivertliler çok acil bir şekilde "doğru" teknik direktörünü bulmalı. Günü değil, geleceği kurtarmak için… Bu saatten sonra kimse gelecek teknik adamdan şampiyonluk beklemiyor. Fenerbahçe taraftarının tek istediği geleceğe umutla bakabilmek. En azından bari bunu yapın.