Anasayfa /  Spor /  Futbol

Spor Toto Süper Lig'de günün önemli gelişmeleri! İşte Süper Lig'den haberler

Spor Toto Süper Lig takımlarında yaşanan önemli gelişmeleri ve dikkat çekici olayları sizin için derledik. İşte Süper Lig'de öne çıkan detaylar...

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2019 09:21

Spor Toto Süper Lig takımlarında yaşanan önemli gelişmeleri ve dikkat çekici olayları sizin için derledik. İşte Süper Lig'de öne çıkan detaylar...

ANKARAGÜCÜ'NDE KAVGA VAR

Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdüren Ankaragücü'nde gergin anlar yaşandı. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, çift kaleyi durdurarak Oscar ile Moke'yi istediklerini yapmadıkları için sert bir dille uyardı. Maça devam edilirken, Moke, kendisine pas vermeyip, ileri oynayan İlhan Parlak'a tepki gösterdi. İlhan, Moke'nin üzerine yürüdü. Kaplan, futbolcularla kavgayı ayırırken, çalışmayı bıraktırdığı Moke'yi de tesislere gönderdi.



TFF'DEN POLİSE KUTLAMA MESAJI

TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hüsnü Güreli'nin mesajı özetle şöyle: Ülkemizin refahı için canlarını hiçe sayarak gece gündüz görev yapan emniyet mensuplarımızın haklarını asla ödeyemeyiz. Ülkemizin en köklü kurumlarından Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası'nı tebrik ederim.



SİVASSPOR TAM KADRO

Sahasında Kayserispor'a yenilerek yara alan Sivasspor, deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı kritik mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde tam kadro olarak çalışan kırmızı-beyazlılarda, futbolcuların moralsiz görüntüsü ise dikkati çekti.



İSTENMEYEN BOKILA PARLIYOR

Göztepe galibiyetiyle son sıradan kurtulan Akhisarspor'da sezon başında istenmeyen Bokila, takımın yıldızı oldu. Kulüp bulması istenip kadrodan elenen 30 yaşındaki Kongolu golcü, hiçbir takımla anlaşamayınca son anda lisansı çıkarıldı. Ligde 4, kupada 3 golü bulunan tecrübeli futbolcu, 16 maçta 7 gol, 2 asist yaptı.



BİZ ERCİYES'İZ TIRMANIRIZ

Sivas'tan zaferle dönen ve 36 puanla 8. sıraya çıkan Kayserispor'da, Ankaragücü maçı hazırlıkları moralli bir şekilde sürüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Ciddiyeti elden bırakmadan, çalışmalarımıza devam edip, sonuçları alıp matematiksel olarak rahatlamak istiyoruz. Birinci hedefimiz budur. Eğer yukarıya doğru da bir tırmanış olursa da, tırmanırız. Zaten biz Erciyes'iz, tırmanmayı severiz" diye iddialı konuştu.



KARAMAN'A ÖZEL TAKTİK

Özel bir rehabilitasyon merkezinde öğrenim gören öğrenciler, Kayserispor antrenmanını ziyaret etti. Futbolcularla sohbet ederek fotoğraf çekinen öğrenciler, Teknik Direktör Hikmet Karaman'a da taktik verirken, ortaya keyifli görüntüler çıktı.



TATLI SERT İDMAN!

Bursaspor, yarın evinde Trabzon ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde tatlı-sert geçen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Yeşil-beyazlılar son bölümde yarı sahada taktik çalıştı.



AYBABA VEDA ETTİ

Bursa ile yollarını ayıran Samet Aybaba, sosyal medya üzerinden veda mesajı yayınladı. Bursaspor'un idmanında çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak açıklama yapan Aybaba, "Hoşçakal. Destek verdiğiniz her an için teşekkürler Bursaspor" dedi.



OTİZME DESTEK

Kasımpaşa hazırlıklarını sürdüren Antalya, özel bir etkinliğe imza attı. Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği yöneticileri ve otistik öğrenciler kulübü ziyaret etti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nin içinde oluşturulan 'Otizmin Farkındayız' adlı farkındalık duvarına Teknik Direktör Bülent Korkmaz, yardımcıları ve futbolcular, öğrencilerle birlikte renkli boyalarla el izlerini bıraktı..


Yorumlar