Anasayfa /  Foto Galeri

Spor camiası şehitlerine ağlıyor! Başımız sağ olsun

İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından askerlerimize yönelik gerçekleştirilen hava saldırısı sonrası 33 Mehmetçiğimiz şehit oldu. Bu acı haberin ardından spor camiasından başsağlığı mesajları paylaşıldı... İşte o mesajlar...

Spor camiası şehitlerine ağlıyor! Başımız sağ olsun - Sayfa 1

Okan Buruk: Sevincimiz yarıda kaldı 
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk: Bizim tarihi, Türk futbolu için de önemli bir gün. Ülke puanını yukarı çekmemiz önemliydi. Çok mutluyuz. Bir yanda da şehit haberleriyle sevincimiz yarım kaldı. Başımız sağ olsun galibiyeti Mehmetçiğimize hediye ediyoruz.

Spor camiası şehitlerine ağlıyor! Başımız sağ olsun - Sayfa 2

İrfan Can: Çok üzücü bir haber 
Medipol Başakşehirli futbolcu İrfan Can Kahveci: Öncelikle şehit haberleri aldık. Allah’tan rahmet diliyoruz. Çok üzücü bir haber. Bir nebze de olsa ülkemizi sevindirmek güzel.

Spor camiası şehitlerine ağlıyor! Başımız sağ olsun - Sayfa 3

Gümüşdağ: Söyleyeceğimiz şeyler boğazda düğümleniyor 
Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: Böyle zamanlarda insanın söyleyeceği şeyler boğazında düğümleniyor. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum. Başakşehir’in Avrupa’daki bu başarısını da Türk milletine ve Türk askerine armağan ediyoruz. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Böyle dönemlerde kenetlenmeliyiz. Vatanımızı, bayrağımızı yüreğimizde hisseden biri olarak keşke bu turu atlamasaydık da bu şehit haberini almasaydık. Gerçekten çok üzgünüz, sabır diliyoruz. Bu büyük başarıyı Mehmetçiğimize armağan ediyorum. Süper Lig’in bütün kulüp başkanları aradı. Başarı dileklerinde bulundu. Onlara da sonsuz teşekkür ediyorum.

Spor camiası şehitlerine ağlıyor! Başımız sağ olsun - Sayfa 4

TFF: İdlib’de askeri güçlerimize düzenlenen hain saldırıda kahraman askerlerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.