Anasayfa /  Eğitim

Sözleşmeli öğretmenlik 2018 sözlü sınav giriş yerleri açıklandı mı? (mülakat yerleri)

Sözleşmeli öğretmenlik için sabırsızlıkla bekleyenler, internette sözleşmeli öğretmenlik 2018 sözlü sınav giriş yerleri açıklandı mı sorusunu aratıyor. Peki sözleşmeli öğretmenler için mülakat yerleri ne zaman açıklanacak?

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 13:35

Sözleşmeli öğretmenlik 2018 mülakat sınavı yerleri açıklandı mı? İşte açıklanacağı tarih (MEBSİZ girişi) ile birlikte detaylar bu haberde. MEBBİS öğretmen girişi Sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

MEB sözlü mülakat sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 Bin öğretmen ataması ne zaman ve nasıl yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sınav yerleri nereden ve nasıl öğrenilecek? MEBBİS şifresini unutanlar ne yapmalı? MEBBİS öğretmen giriş ekranı nasıl kullanılır? sorusu öğretmenlik mesleğini yapmak isteyen binlerce aday tarafından merak edilen konular arasında. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan açıklamada, 20 bin sözleşmeli öğretmen alınacağını duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapacağını duyurmasının ardından ön başvuru işlemleri 19 - 23 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfası personel.meb.gov.tr internet adresi üzerinden yayımlanan duyuruda atama ve kontenjan listesi adaylara duyuruldu. Sözleşmeli Öğretmenlik için ön başvurularını tamamladıktan sonra gözler şimdi de sözlü sınav merkezlerinin açıklanacağı tarihte. MEB'ten sözleşmeli öğretmenlik 2018 sözlü mülakat yerleri ile ilgili son dakika açıklamalarını star.com.tr haber sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sözleşmeli öğretmenlik 2018 sözlü mülakat sınav yerleri açıklandı mı? MEBBİS öğretmen girişi Sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sınav yerleri ne zaman açıklanacak? MEB sözlü mülakat sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 Bin öğretmen ataması ne zaman ve nasıl yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sınav yerleri nereden ve nasıl öğrenilecek? MEBBİS şifresini unutanlar ne yapmalı? MEBBİS öğretmen giriş ekranı nasıl kullanılır? sorusu öğretmenlik mesleğini yapmak isteyen binlerce aday tarafından merak edilen konular arasında. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan açıklamada, 20 bin sözleşmeli öğretmen alınacağını duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapacağını duyurmasının ardından ön başvuru işlemleri 19 - 23 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfası personel.meb.gov.tr internet adresi üzerinden yayımlanan duyuruda atama ve kontenjan listesi adaylara duyuruldu. Sözleşmeli Öğretmenlik için ön başvurularını tamamladıktan sonra gözler şimdi de sözlü sınav merkezlerinin açıklanacağı tarihte. MEB'ten sözleşmeli öğretmenlik 2018 sözlü mülakat yerleri ile ilgili son dakika açıklamalarını star.com.tr haber sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

MEBBİS MEB giriş ekranı ile Sözleşmeli öğretmen sözlü sınav yerleri sorgulaması yapılabiliyor. MEB, 20 bin öğretmen ataması için sözlü sınav merkezlerini bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü geçtiğimiz ay 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için duyuruya çıkmıştı. İlkatama.meb.gov.tr adresi üzerinden 19 - 23 Kasım 2018 tarihleri arasında ön başvuru işlemleri gerçekleştirilmişti.

MEB GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ



2018 SÖZLÜ SINAV MÜLAKAT YERLERİ AÇIKLANDI MI?



Sözleşmeli öğretmelik 2018 sözlü mülakat sınav yerleri henüz açıklanmadı. Ön başvuru, sınav merkezlerinin ilanı ve sınav merkezi tercihlerinin  alınması 19-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. MEB tarafından 3 Aralık'ta sınav  merkezleri ilan edilecek, 10 Aralık ile 31 Aralık tarihleri arasında ise sözlü  sınavlar yapılacak. Bakanlık 20 bin sözleşmeli öğretmenin atamalarını ise 7 Şubat 2019'da  yapacak.

20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIM BAŞVURU SONUCU

Başvuruların sona erdiği 20 bin sözleşmeli öğretmen alım sonuçları MEB'in http://mebbis.meb.gov.tr sitesinde açıklanacak.



MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU VE ATAMA TAKVİMİ


Yorumlar