Anasayfa /  Politika

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den CHP'ye sert tepki: Bu nasıl Atatürk partisi! Böyle parti olur mu ya?

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den CHP'ye sert tepki! Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, katıldığı bir yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik çok sert eleştirilerde bulundu. Atatürkçülerin partiden atıldığını belirten Özdil, "Bu nasıl Atatürk partisi. Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" dedi.

Abone ol
Abone ol 31 Ocak 2022 00:08

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den CHP'ye sert tepki: Bu nasıl Atatürk partisi! Böyle parti olur mu ya?

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Nokta TV isimli YouTube kanalına konuk olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"TUNCELİ'DEN ADAY OLSANA KARDEŞİM"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştiriler yapan Özdil, vekillerin aday gösterildiği illere dikkat çekerek, "Diyarbakırlı adamı getiriyorsun Nişantaşı'ndan aday yapıyorsun garanti. Kendin Tuncelilisin İzmir'den aday oluyorsun. Tunceli'den aday olsana kardeşim." ifadelerini kullandı.

"KENDİ GARANTİ GÖRDÜKLERİ ADAMLARI ORALARA KOYUYORLAR"
Bu tip konuşmaları yaptığı zaman kendisine CHP tarafından tepki gösterildiğini de aktaran Özdil, "Ben bunu söylüyorum bana kızıyorlar. Ben İzmir çocuğuyum. İzmir'de öyle milletvekilleri var, taksi kullanmadan Basın Sitesi'nden Bozyaka'ya gidemez. Ama İzmir milletvekili. Nasıl olacak? Kendi garanti gördükleri adamları oralara koyuyorlar." dedi.

"MUSTAFA KEMAL GELSE PARTİDEN İHRAÇ EDECEKLER"
Atatürkçü kişilerin partiden ihraç edildiğini vurgulayan Özdil, "Bizim varlığı ile onur duyduğumuz, Cumhuriyetin temel niteliklerine sahip çıkan, Kuvayi Milliye ruhundan olduğuna inandığımız, toplumda karşılığı bulunan bütün CHP milletvekillerini yok ettiler. Nasıl olacak? Ben dikkat ediyorum, adam Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi? Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" şeklinde konuştu.

İŞTE YILMAZ ÖZDİLİN KATILDIĞI PRORAMIN TAMAMI 

Yorumlar