Anasayfa /  Popüler

16 Eylül MasterChef Türkiye kim elendi?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü TV 8'de izleyicilerin karşısına çıktı. 16 Eylül MasterChef kim elendi? Ayrıntıları, yeni gelişmeleri ve program hakkındaki bilgileri bu haberde...

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2018 15:35

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü TV 8'de izleyicilerin karşısına çıktı. 16 Eylül MasterChef kim elendi? Ayrıntıları, yeni gelişmeleri ve program hakkındaki bilgileri bu haberde...

Dünyanın en zorlu en heyecanlı yemek yarışması MasterChef Türkiye, TV8ekranlarında başladı. MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor. 16 Eylül MasterChef Türkiye kim elendi?Yarışma programındaki heyecan ve rekabet dolu gelişmeler ve sonuçlar haberimizde bulunuyor.

MASTERCHEF 16 EYLÜL BÖLÜMÜ

Hakan, 10 adet incir olan tabağı açtı. Yarışmacılar incir sayısı kadar malzeme kullanarak incirli lezzetler yapıp ustalara servis etti. Üç çeşit yağ ve baharatları ise tezgahın altından alıp kullanabildi.

35 dakikaları olan yarışmacılar marketten malzemelerini almaya geçti. Tuğçe, dokunulmazlığı kazandı. Bugün kimse Tuğçe'yi elemeye gönderemeyecek. Dokunulmazlık yarışında Hakan, 10 malzemesinden biri olan çeri domatesi kullanmadığı için dokunulmazlığı alamadı.

16 Eylül haftasının ilk eleme potasına girenler Meltem ve Uğur oldu.

Yarışmacılar bu hafta dış görevlerinde; bir fabrikanın çalışanlarına öğle yemeği hazırladı. Jürieki şeflerin bu haftaki menüsü; Ayran aşı, islim pilavı, perde pilavı ve şekerpareyi seçti.

İki takım da tartışmalı ve şamatalı bir pişirme sürecinden sonra öğle yemeğini fabrika çalışanlarının beğenisine sundu. Yarışı Mavi takım kazandı. Verilen malzemeler tezgahın altına konuldu. Kırmızı takımdan dokunulmazlık kazanacak yarışmacı belli oldu. 

Kırmızı takımda dokunulmazlık yarışı bölümünde; ilk üçe Mehmet, Esra ve Murat kaldı; birinci olan Murat dokunulmazlık kazandı. Bu Murat'ın ilk dokunulmazlık kazanışı.

Umut mu, Atakan mı, Meltem mi, Uğur mu? Elemeye kalan dört yarışmacı; Şef Somer Sivrioğlu'nun Muammaralı Kadayıflı Karides'ini yaptı. MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı Umut oldu.




Yorumlar