Anasayfa /  Foto Galeri

Sosyal Medya'da nezaketiyle tanınan Burhan Amca'dan sevindiren haber!

Ordu'da evine gelen Vefa Destek Grubu görevlilerine sipariş verirken kibar tavrıyla sosyal medyada ilgi odağı olan Burhan Kılıçkını (76), bileğinden sakatlanması nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Kılıçkını, kızı ve damadı tarafından 15 yıldır yaşadığı Ordu'dan tedavisini sürdüreceği memleketi Mersin'e götürüldü.

Sosyal Medya'da nezaketiyle tanınan Burhan Amca'dan sevindiren haber! - Sayfa 1

Koronavirüs nedeniyle 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların dışarıya çıkmasının yasaklanmasıyla, bu kişilerin ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grupları'nca karşılanıyor. Ordu'da, ekiplerden daha önce yardım isteyen Burhan Kılıçkını’nın talepleri, Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görevli Altınordu Belediyesi Zabıta ekiplerince karşılandı.

Sosyal Medya'da nezaketiyle tanınan Burhan Amca'dan sevindiren haber! - Sayfa 2

Sipariş verirken sergilediği kibar tavrıyla sosyal medyada yoğun ilgi gören ve nezakatiyle birçok kişinin sevgisini kazanan Burhan Kılıçkını, ayak bileğinden rahatsızlanınca ekiplerden tekrar yardım istedi.

Sosyal Medya'da nezaketiyle tanınan Burhan Amca'dan sevindiren haber! - Sayfa 3

112 Acil Sağlık ekiplerince Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Burhan Kılıçkını tedaviye alındı. Burada yapılan tedavinin ardından Kılıçkını, bugün taburcu edildi.

Sosyal Medya'da nezaketiyle tanınan Burhan Amca'dan sevindiren haber! - Sayfa 4

Mersin’den gelen kızı Deniz Öztaş (33) ile damadı Şehmuz Öztaş (43) ile birlikte hastaneden ayrılan Burhan Kılıçkını, daha sonra Taşbaşı Mahallesi Sıtkıcan Caddesi’nde yaşamını sürdürdüğü evine geldi.