Anasayfa /  Magazin

Sosyal medyada linç edildi!.. İsyanını böyle dile getirdi!

2018 yılında Kalkan'da evlenen ünlü model ve TV yıldızı anne olmak için mücadele ediyor. Bir yandan da sosyal medyada kendisine yönelik "Geçmişin bedelini ödüyorsun. Anne olmayı hak etmedin" şeklindeki saldırılara karşı durmaya çalışıyor.

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2019 11:21

İngiliz tabloid gazetelerinde  "üçüncü sayfa güzeli" olarak bilinen İngiliz model ve TV yıldızı Rhian Sugden, anne olabilmek için büyük zorluklar çekiyor. 

Sugden, tüp bebek tedavisinde aksiliklerle yaşayarak bununla savaşıyor.

Bir yandan ise sosyal medya üzerinden "Anne olmayı hak etmedin, çünkü geçmişte yarı çıplak pozlar verdin" diyerek kendisini eleştiren kişilerle mücadele etmek zorunda kalıyor.

                                    Ünlü güzel, "Anne olamazsın; çünkü bunu hak etmedin. 

Bu, geçmişte yaptıklarının bedeli" diyerek saldıranlara instagram hesabından paylaştığı videoyla cevap verdi. Sugden, videoda gözyaşlarını tutamadı.

Bazıları da çocuklarım olsa bile bir gün benim geçmişte yaptığım bu iş yüzünden alaylara maruz kalacağını belirtmiş."

              Balayını da Kalkan'da geçiren Sugden, ilk tüp bebek denemesinde başarısız oldu.

İkinci kez tedaviye başlayacağı gün de internetteki bazı kullanıcıların "Anne olmayı hak etmedin" şeklindeki saldırılarına maruz kaldı.

Sugden videoda, hem kendi tüp bebek serüvenini anlatmak hem de böyle bir tedavi planlayan kadınlara yol göstermek amacıyla bir blog hazırladığını belirterek "Ama blog yazımın altında korkunç yorumlar vardı" dedi.

Sugden, şu sözleri ekleyerek devam etti; "Bazıları benim anneliğe hakkım olmadığını, çünkü geçmişte "üçüncü sayfa güzeli" olduğumu yazmış.

Geçmişte fiziksel görüntüsü yüzünden bu tür saldırılara maruz kaldığını belirten Sugden "Ama bu saldırının yepyeni bir türü" dedi.

Rhian Sugden "İnsanlar bizim de "gerçek insan" olduğumuzu unutuyorlar. Ben yaşadıklarımı yazdığım bloğumu para için hazırlamıyorum.

Yazmayı seviyorum ve oraya yazdıklarımda birkaç insana yardımcı oldum" dedi.

Yorumlar