Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Sosyal medyada Köpeğe tecavüz ederek öldüren Volkan Uzun tepkisi

ANKARA'da Volkan Uzun isimli kişinin kendisine emanet edilen cocker cinsi köpeğe tecavüz ettiği iddia edildi. Bu olay konuşulmaya devam ederken bir korkunç haber de Hatay'dan geldi.

Abone ol
Abone ol 24 Temmuz 2020 02:48

Ankara'da bir köpeğe tecavüz edildiğine dair iddia sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Olay, dün Çankaya'da bir köpeğe eziyet edildiğine dair sesler duyduklarını ihbar eden apartman sakinlerinin ihbarıyla ortaya çıktı. Polis hemen harekete geçti. Köpeğin sahibi ile birlikte eve gelen polisler, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Köpeğin kanepe üzerinde cansız bedeni bulundu, köpeğin emanet edildiği ev sahibi Volkan Uzun gözaltına aldı. Volkan Uzun'un köpeğine tecavüz ederek öldürdüğünü düşündüğünü belirten U.S., komşusundan davacı ve şikâyetçi olduğunu kaydetti.


Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, olay, dün saat 06.30 sularında polise gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Çankaya Küçükesat semtinde bulunan bir apartman sakinleri bir köpeğe eziyet edildiğine dair sesler duyduklarını polise bildirdi.

Polis derhal söz konusu adrese gitti. Vatandaşlar köpek sahibine de haber verdi. Köpek sahibi ve polis eve girince acı manzara ile karşılaştı. Köpeğin kanepe üzerinde cansız bedenine rastlanıldı. Polis ev sahibi Volkan Uzun'u gözaltına aldı.

'Köpeğimi ölü buldum, şikayetçiyim'

Köpeğin sahibi U.S., ifadesinde; Cocker cinsi dişi köpeğine Volkan Uzun'un baktığını saat 04.00 sıralarında komşularının Volkan Uzun'un bağırdığını duymaları üzerine kendisine haber verdiklerini söyledi. Volkan Uzun'un evine geldiğinde köpeğini ölü olarak bulduğunu, köpeğin anüs kısmında kan olduğunu belirtti.

Volkan Uzun'un köpeğine tecavüz ederek öldürdüğünü düşündüğünü belirten U.S., Volkan Uzun'dan davacı ve şikâyetçi olduğunu kaydetti.

Suçlamaları reddetti

Şüpheli Volkan Uzun ise, ifadesinde iddiaları reddetti. Köpeğe tecavüz etmediğini iddia etti. Köpeği kendisinin öldürmediğini, üstüne çamaşır sepeti düşmesi sonucu öldüğünü öne sürdü.

Adliyeye sevkedilecek

Olayın sosyal medyada bir anda yayıldı. Vatandaşlardan, şüpheli Volkan Uzun'a tepki yağdı. Bazı vatandaşlar ise Volkan Uzun'un tutulduğu polis merkezi önünde toplandı. Volkan Uzun ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Uzun'un serbest bırakılmasına sosyal medyadan tepki yağdı. 

Haluk Levent'ten tepki

Sosyal medya hesabından serbest bırakılma kararına tepki gösterenlerden biri de Haluk Levent'ti. Levent, "Çocukların psikolojisini bozuyor düşüncesiyle bir diziyi bir filmi Ya da bir şarkıyı günlerce konuşan yetkililere soruyorum. 3 aylık bir köpek yavrusuna tecavüz edip onu öldürenin serbest kalması çocukların psikolojisini bozmuyor mu?" diye sordu.

 

Yeter artık! Yaraladığı köpeği serbest kalınca öldürdü!

Ankara'daki köpeğe tecavüz olayı konuşulurken isyan ettiren bir haber de Hatay'dan geldi. Gözü dönmüş cani bir evin bahçesindeki köpeği bıçakla yaraladıktan sonra gözaltına alındı ve serbest bırakılmasının ardından bu köpeği yeniden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, ilçeye bağlı Karaçay Mahallesi’nde meydana geldi. Randa ailesinin, evlerinin bahçesinde beslediği Golden Retriever cinsi köpekleri Goldi, 19 Temmuz'da saat 01.30 sıralarında alkollü olduğu iddia edilen Sinan Aydoğan tarafından bıçaklandı. Köpeğin inlemeleri üzerine dışarı çıkan Nejdet Randa, Goldi'yi yaralı halde bulurken, saldırgan Sinan Aydoğan'ı yakadı. İkili arasında arbede çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen jandarma ekipleri, Aydoğan'ı gözaltına aldı. Yoldan geçerken tesadüfen gördüğü Goldi'yi bıçakladığı belirlenen Aydoğan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Aydoğan, serbest kalır kalmaz geri gelip, Goldi’yi 2'nci kez bıçakladı. Saldırgan bu kez kaçarken, aile sabah uyandıklarında köpeklerini kanlar içerisinde buldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürülen Goldi, veteriner hekim tarafından alındığı ameliyatta, bıçak darbelerinin akciğere verdiği hasar nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Yorumlar