Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sosyal Güvenlik Kurumu: 55 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek KPSS Şartı Yok

Sosyal Güvenlik Kurumun tarafından yayınlanan yeni ilan ile KPSS’şartı olmadan 55 memur alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2019 21:14

SGK merkez ve taşra teşkilatına Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Bayan İstihdamın Desteklenmesi Projesi Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere istihdam edilecek.

Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa, İzmir, Elazığ ve Malatya şehirlerine yapılacak. Her aday 3 ilana başvuru yapabilecek. Başvurulacak pozisyonlar için belirtilen nitelikleri taşıyor olması ve bu durumlarını ispatlar belgeleri teslim etmek.

Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak.

Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmaması gerekmekte.

Aday tercih önceliğini zarf üzerinde belirtecek. Birden daha çok pozisyona başvuran adaylar her bir pozisyon için hazırladıkları zarfları, toplu olarak büyük bir zarfın içerisine koyup gönderebilecekler.

Fakat bu durumda her başvuru için ayrı zarf ve ilgili belgelerin hazırlanması gerekmekte olup her bir başvurunun tercih esnasında açık olarak büyük zarfın üzerinde toplu bir şekilde ve her bir başvuru zarfının üzerinde ayrı ayrı belirtilmeli.

Zarfın üzerinde yukarıda belirtilen bilgilerin olmaması adayın elenmesine neden olabilir. Başvurular için son tarih 05 Nisan 2019 mesai bitimi olarak belirlenmiştir.

Posta yoluyla yapılacak başvurularda postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten ve saatten sonra başvuranların başvuruları dikkate kesinlikle alınmayacak.

SGK memur alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar