Anasayfa /  Foto Galeri

Songül Karlı bikinili pozlarıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu!

Songül Karlı'nın son paylaşımı sosyal medyada trend oldu. Ünlü türkücünün paylaşımı magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Songül Karlı yaz sezonunu açtı. Arkadaşlarıyla tatile çıkan şarkıcı, Instagram hesabından peş peşe bikinili pozlarını paylaştı.

Songül Karlı  bikinili pozlarıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu! - Sayfa 1

47 yaşındaki Songül Karlı, arkadaşlarıyla havuz sefası yaptı. O anlara ait video ve fotoğrafları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Karlı, bikini karelerini de yayınladı.

Songül Karlı  bikinili pozlarıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu! - Sayfa 2

TAKİPÇİLERİNİ BÜYÜLEDİ
Siyah bikinisi ile şezlonga uzanan Karlı'nın fiziğine övgü yağdı. Ünlü sanatçı hakkında, 47 yaşında olmasına rağmen kusursuz vücut hatlarıyla yıllara meydan okuduğu şeklinde yorumlar yapıldı.

Songül Karlı  bikinili pozlarıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu! - Sayfa 3

OĞLU'NUN TEPKİSİ GÜNDEM OLMUŞTU
Karlı, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozları için 14 yaşındaki oğlunun "Hep bir yerlerin konuşuluyor anne" diyerek kendisine tepki gösterdiğini ifade etmişti.

Songül Karlı  bikinili pozlarıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu! - Sayfa 4

Vücudunda estetik olmadığını da açıklayan Karlı, "Şimdiye kadar hiç estetik yaptırmadım, doğallıktan yanayım. Göğüslerimi üç kere küçülttürdüm. Elbiselerin altı olmuyor, fermuar çekilmiyor. Yine de büyük. 4'üncü operasyon kapıda" demişti.

İşte Karlı'nın o pozları: