Anasayfa /  Foto Galeri

Son zamanların en yüksek bütçeli filmlerinden Osmanlı fedaileri “Deliler” geliyor video izle

Son zamanların en yüksek bütçeli filmlerinden Osmanlı fedaileri “Deliler” geliyor video izle - Sayfa 1

Son zamanların en yüksek bütçeli filmlerinden Osmanlı fedaileri “Deliler” geliyor video izle

Son zamanların en yüksek bütçeli filmlerinden Osmanlı fedaileri “Deliler” geliyor video izle - Sayfa 2

Osmanlı İmparatorluğu ordusunun fedaileri olarak anılan “Deliler”, göz kamaştırıcı bir hikâye ve dev bir prodüksiyonla beyazperdeye taşınacak.

Son zamanların en yüksek bütçeli filmlerinden Osmanlı fedaileri “Deliler” geliyor video izle - Sayfa 3

Hazırlıkları yaklaşık 2 yıldır süren ve Angel Yapım imzası taşıyan Türk yapımı film “Deliler”, dünyaca ünlü diziler Game of Thrones ve Vikings kalitesinde dev bir prodüksiyonla Türk sinema tarihine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Osman Kaya’nın üstlendiği filmde, Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikiciler, Kamil Güler, İsmail Filiz, Nur Fettahoğlu ve Demet Tuncer’in de aralarında olduğu dev bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Film, Fatih Sultan Mehmet tarafından Vlad Tepeş nam-ı diğer Kazıklı Voyvoda’nın şatosuna gönderilen Osmanlıların en cesur süvarileri Deliler’in bu görev sürecinde yaşadıklarını konu alıyor. Son zamanların en yüksek bütçeli filmlerinden olan ve çekimleri devam eden Deliler’in vizyona girme tarihi ise henüz açıklanmadı.

Son zamanların en yüksek bütçeli filmlerinden Osmanlı fedaileri “Deliler” geliyor video izle - Sayfa 4

CEM UÇAN: GAME OF THRONES, VIKINGS GİBİ DİZİLERİ VE BU TÜR FİLMLERİ ONLARDAN DAHA İYİ YAPABİLİRİZ Filmin yapımcılarından ve başrol oyuncularından Cem Uçan, çekimlerin bir kısmının gerçekleştiği Aksaray’da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Uçan, 8 yıldır bu proje üstünde çalıştığını belirterek, “Deliler, Osmanlıların en cesur süvarileri. Dünyada taklidi yapılan ilk askeri birlik. Bütün proje tasarımını ve genel hikâyeyi ben hayata geçirdim. Senarist arkadaşlarımla bunu diyaloglandırıp bir dünya haline getirdik. Çok zor bir iş çekiyoruz. Son dönemin en yüksek bütçeli işini çekiyoruz. 7 haftadır buradayız, son 1 haftamız kaldı. Görsel anlamda bir şov ve müthiş bir hikâye izlettireceğiz. Game of Thrones, Vikings gibi dizileri ve bu tür filmleri onlardan daha iyi yapabiliriz. Bu filmi izleyen herkes daha ne dediğimi çok iyi anlayacak. İnanılmaz bir görsel şov var. Aksiyon olarak müthiş bir film çekiyoruz. Çok zor setuplar çektik, çok tehlikeli anlar yaşadık çekimlerde” dedi.